Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi što su kod nas neka elita i "političari" negdje u nekoj normalnoj državi, ne bi ni wc mogli čistit.
Porodica Čampara je interesno vezana za vlast SDA i na druge transparentne načine. Supruga tužioca Dubravka Čampare - Maida Čampara - izabrana je za člana supermoćnog i važnog Konkurencijskog vijeća BiH, gdje su plaće među najvišima u državi. To se postiglo zahvaljujući SDA. Treba reći da to vijeće može kompanijama izreći i višemilionske kazne, a čak i zabranu rada i udruživanja.
Pa šta ? Po tebi bi oni vjerovatno trebali da se zaposle u komunalno Rad i da metu ulice svaki dan, a ti da budeš neki hadžija.
@slijepihomer GLUP SI homereomere
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ohr-muhidin-alic-moze-biti-ministar-unutrasnjih-poslova/070329027 Njega je za šefa kabineta postavio Muhidin Alić kojem je OHR dao saglasnost ! A od tada neko nije davao Interpolu saglasnot da se uveze za policijom u BiH ! BEgo, znal taj Interpol đe nam je Ramo Brkić osuđeni komesar policije USK ?? Čini mi se da je i njemu ZAPEČAČEN KABINET :))
Bravo Aljoša !!!
ove nase tzv politicare na vagu da stavis,,nebi bilo ni kilo postenja u njima..
Izgleda da ni Alju ova situacija ne godi a bogami ako jos postoji imalo pravne drzave nebi ni on trebao niti izvan klupka koje se tek pocelo da odmotava
sta mu dodje sani campara?
Dodje mu 100 eura!
kad ćete nešto raditi? jel samo jedni druge hvatate po službenim prostorijama?
Droga export import
e ovo je familija pandan izetbegovicima
zar se nisu neke istrage i protiv ovog aljose vodile?
Ako je Sandžos miči ga što dalje od sebe , jer te taj sigurno špijunira a u korist Šćepe.
@balkanski spijun Pa nisu baš svi Sandžaklije bez duše :):)
Amela Čampara, supruga Aljoše Čampare, također radi kao stručni savjetnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH. I majka tužioca Čampare Rabija (Sadeta) visokopozicionirani je funkcioner Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo još od završetka rata 1995. godine. Bliska rodica tužioca Dubravka Čampare Samira Čampara je pomoćnik direktora Agencije za zaštitu ličnih podataka u BiH.
Joj pa svi traze neke suspenzije ostavke, amaaaan a niko nista korisno ne radi