Nova administracija Sarajeva
0
Aljkavost Semihe Borovac i Josipa Jurišića
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi ga volio zavuc ovoj gradonacelnicu u debelo meso.
pokazuje pravo stanje u drzavi... fuj
DRAGOLJUBA DAVIDOVICA ZA GRADONACELNIKA SARAJEVA !
kako kenjate, ovaj portal zajedno sa sdp garniturom koja je sad u gradskoj vlasti, pa kenjate naokolo po svima i zbog svega, medijski teror nad ljudima koji razmisljaju svojom glavom. bezveze ste, i u portalu i u gradu,
E da je poziv dobila iz Istambula onda bi odmah odgovorila , ovako je samo dala svog doprinosa da nam se vizni rezim za jos par godina ne olaksa. Nista ovdje nema slucajno ili iz ne znanja !!!!!!!!!!!!!!!!
pravo da ti recem, nesto bih ga i ja slatko smjestio ovoj debeljuci i to u cvajtaru.
Al marno bi je i to u prdu !!!
vidi ti sto se sda mobilisala. nije poenta u konferenciji, nego u parama koje se dobiju kad se pristupi toj konvenciji. za recimo cisci javni saobracaj. ali vidim ja da je vas naucilo pisati, ali vas nikad nije poslalo u osnovnu skolu
sta ste ocekivali od jednog alkosa!!!! ona je barem imala dobru frizuru \"ehehhehhe.\" Morao sam zastupati svoj SDP , inace sam gotov a to je politika,PLJUJ PO DRUGOM! ah! Za to sam placen,i dobro cu obavljati taj posao \"casna PROLETERSKA.
joojjjj, meni je ovo sve smijesno...cime se bavi novi gradonacelnik(nista od njega)..ja vec 2 sedmice cekam bnjegov program rada a on izadje ko prava TRACIBABA..hahaahhahahahahahhahahahah MA STA NAS BRIGA ZA KLIMACKE PROMJENE!!! neka ociste FERHADIJE pa onda na tracanje...radi gradonacelnice a mani se glupih i supljih prica...!!
ja greske bivse vlasti. hvala alija behmen od svih problema koji ima sarajevo izbaciste da je Braco Jurisic kriv jer nije isao na nekakve konferencije o klimatksim promjenama i ostala sranja. pa ovo je nevidjeno. nikakav drugim problem bas nam sve cvjeta od srece u sarajevu. bolim ne neka stvar sto je banja luka u nekom klimatko-evropskom udruzenju. zbog toga sto je banja luka tamo nece temperatura na zemlji biti ni stepena niza nego sto je sada. zato poruka Behmenu i komunjarskoj gardi oko njega - rjesavajte probleme a klimu i ugljicne monokside ostavite za malo kasnije.
sto bi se debela krmaca trudila kad ide..boli nju neka stvar za sarajevo i njene gradjane...gospoja mrska se zacijelo sprema negdje da je posalju ovakvu nikakvu za ambasadora negdje....zalosna nam majka...nedajte....a i ovaj jurisc je svojevrsna mustra...okrece se kako vjetra duva...jad
Jah, eto, sad cemo se mi prikljuciti nekoj Konvenciji i postacemo grad. Pa, 14 hiljada konvencija nece od ove kasabe napraviti grad!
svaka cast, dosta vise prelazenja preko svakojakog javasluka i nemara. Treba se poceti sa drakonskim kaznama...ustalom kome se ne radi nek da otkaz pa da drugi dobiju priliku da rade!
behmen us+r+o, kriva mu semiha hahahahaha e smijesan si jadan mi bio