Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da došao iz S RI B JE i verovatno smo regrutovali č et ika koji je malo skratio pantalone i okrivili i bacili ljagu na milintantne islam iste...sram nas bilo :) Sram nas bilo :) Imam par drugara veha bi ja ali su oni poprilično pametniji od ovog degener ika koji je iskoristio da se pojavi na TV i sada ima besplatnu klopu čitav život :) Nemojte me prozivati č etn ikom jer nisam, imam PUNO prijatelja raznih vera ali imam i kako bi neko od Vas nazvao \"manu\" volim svoju SRB IJU i normalni sam patriota, koji kad igra BiH protiv npr TU RSKE navijam za BiH kad igra HR VAT SKA navijam za HRVATE, zbog toga me neko smatra normalnim a neko ne, u suštini jbmi se :)
A odakle je mevlid??? Toliko pricaju o tome da \"vehabije\" ne priznaju ni drzavu ni ovaj zakon a lola u teroristicki napad ponio licnu. Nemoj lupati majkle ti i skretati sa teme. A sto se mevlida tice u njegovo psihicko stanje ne bih da ulazim a ni u povod onakvog ponasanja samo mi je cudno da je dosao odakle jest da puca u sarajevu poret toliko \" nasih terorista\".
@fgdfgdf A tebi Melvid inače deljuje pametno i njegova ekipa? Da da nameštaljka je sigurno, ko je lud da se šeta ispred 100 pandura, puca u zaštićenu zgradu i poziva da izađu radnici da im nešto \"kaže\" :) ....MELVID
Najveca glupost i najofirnija laz i namjestaljka koju sam ikad cuo. Pa ko je jos toliko glup da stavi licnu u torbu sa pusko, sta je kontao da ih kolje sa licnom. nemojte kenjati molim vas.