Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pritvore Esada na 18 sati u zatvor.... odmah propjevao zatvorice pola drzave ako i dalje bude pjevao heheh
Aaaaaah Eseda prijaviti za ZVIJEZDU GRANDA ! Alahu dragi šta će biti tek kad propjea supertalent Kemaludin Čaušević, Tihićev KEMICA !! :)))))))
@PIJANASEMSA haj da te oplodimo
Klosari mrtvi objavite kako je umro mladic Mirza Becic koji je bolovao od karcinoma limfnih cvorova!!! nije imao novac za lijecenje i kasno sakupljena!!! bakire jel te stid i sve vas.vozite auta po 200 000 km primate po 7000 km mjesecno a vamo momci i djevojke umiru jer nemaju cca novac za zivot! imao samo 20godina daBogda ga imali na dusi.kada vidim kako se lovasite. ovo je samo jedan slucaj
Kako je dobro vidjeti te opet...ovdje i u ovakoj situaciji...ološu ljudski
cestitke pripadnicima unutrasnjih poslova.
Covjek kao da je uhapsen u kini a ne u vojkovicima očekuje se njegovo izručenje u FUP
čuj pranje novca...zar i to ima kod političara....
SDA=MAFIJA kaže bake bio je nekada član SDA imali i jedan uhapšeni da nije bio član SDA Svi ste vi u SDA Alije Delimustafići i svi ćete u čuzu SAMO LAGANO
Покушао побјећи а новинари и камере на лицу мјеста. Свака част Алија и новинари ..а и кликсу.
nevjerovatna je kolicina gluposti ovdje, neko rekao sda lopovi, i onda se nađe neki sda uhljeb pa pocne o kriminalu sdp-a, pa cekajte bog vam pomog'o jesu oni jedni drugima amnestija ako kradu. od koga su ukrali i jedni i drugi hajvanu glupi, od tvog djeteta.
pokrij glavu lopoove.
Kada velike pocnu hapsitu prvo granice zatvoriti.
Gdje je ta vukojebina od Vojkovica?
ZNACI BIO JE UPOZOREN DA CE GA UHAPSITI,,JOS UVIJEK DOUSNIKA U PRAVOSUDZU IMA,,
Samo hapsi SDA bagru.
Svu bagru!
@Avdina Naravno sve one koji se bave kriminalom i korupcijom, a SDA prednjači u tome. Sigurno najkorumpiranija i broj jedan kriminalna stranka u FBiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...težal vakat došo, nemreš više bit ni kontrAverzni bizMismen...
Jos kad razmrse kako su dokazi protiv Covica nestali na putu od tuzilastva do suda...pa da jos neko odgovara a mozda da se i najdu ti dokazi , ko zna mozda su kod ovih vlasnika kladionica pa se on zbog toga bori za njih kao da mu zivot ovisi o njima, mozda i da .
Šta je lopova kod nas majko mila,treba zatvore praviti pod hitno!