Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH,odluke ustavnog suda su mrtvo slovo na papiru,nije tačno da samo Dodik i Srbi ne poštuju sudske odluke, u BiH sudske odluke ne poštuje niko.
Ne moze svojim dvoristem vladat,a hoce Mostarom.Smiri Alija vise,svima si dojadio
uradite kako vam je Alija ostavio u amanet..Mostar daj te Hrvatima i mirna bosna..jer Aljo je tako i dogovorio
Zivim u Mostaru i mogu vam reci da je gore stanje nego sto je bilo prije 10-ak god... bice jos gore!
Koliko ja vidim da je cijela BiH nedovrsen posao pa bih stoga odmah krenuo na jacanje drzave i ukidanje entiteta i kan(ur)tona
E što mi ovaj Behram ide na neku stvar
za bosnje je najbolje da se Mostar podeli dok jos ima vremena...pola u HRHB a pola u BiH..ka sto rekog dok jos ima vremena u suprotnom ode sve
@Croatissimus onda, u tem slucaju ode sve
Mostaru moj sta ti papci rade..
Sunčano u glavnom gradu HB.
@RBIHseSASEREnaRS2 Oh tuzni,tuzni djecace. Tuzni su tvoji roditelji,tuznan je grad koji mora da te ima,tuzna je zemlja sa ljudima poremecenim poput tebe.
@RBIHseSASEREnaRS2 Ja uopće ne sumnjam da bi ti sa tupim nožem to učinio. Ali ne samo ti. Puna je BiH mudžahedina i islamskih fanatika kao što si ti. Samo ovaj put znamo o kome se radi i kako postupati.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Trazite ili nudite posao, posjetite http://idealanposao.com
Ne sumljam da cete ga dovrsit,al kako!!!!
Mostar je najbolji nedovsren..... Tako je savrsen....