Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo mi se ne rimuje ono što ministar kaze: "povikao allahuekber i psovao im majku"....koliko idiot moraš biti da to povjeruješ?" a možda im je i boga opsovao hhehehhe
pa nego....samo je pandurevićka totalno upravu....Bošnjaci i jesu najveće žrtve ovog "terorizma"....hoće pošto poto da nam obuku dres al.kaide pa da nas onda mogu mirno poklati sve redom a da se ne nazove genocidom.
Jesmo. Zrtve smo srpskog terorizma u manjem bh.entitetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
REALNO GOVORIŠ PANDUREVIĆKO.
@bcde, obriši se oko usta.
Jebes ga ako je ovo imalo dobro. Kad je SDS poceo da nas brani to ne moze izaci na dobro.
Pažnja ! Pažnja ! Svim Bošnjacima islamske vjeroispovjesti ! Budite oprezni i budni kada se Srbi pravoslavci počnu brinuti za vas. Sprema nam se giljotina, a ne smijemo je nikada više doživjeti.
Ova izjava je sasvim ok i to treba postovati. Cinjenica je da imamo problem sa islamskim eksteremistima. Nazalost, na drugoj i trecoj strani imamo cetnike i ustase, pa je zato potrebno naglasiti da nije svaki Srbin cetnik, niti je svaki Hrvat ustasa. U ovim teskim i mutnim vremenima su nam potrebne ovakve izjave od strane politicara. Ovih desetak ekstremista koji komentiraju na klix-u reprezentuju samo sebe, a ne narode iza kojih se zaklanjaju.
Seko, tačno se zna kako smo se proveli sa terorizmom i sa Istoka i sa zapada. Zato sada pušemo i u hladno mlijeko. A, da se treba plašiti ....IZAMA, jakako treba!
@Aleksandra:):):)💓💕💓💕💓
Ma da mi smo zrtve terorizma bivse drzave, pa zrtve terorizma RS a kada naoruzani policijski sluzbenik koji je u estovovao u pokoljima 92-95 i dalje patrolira tim krajevima. O tom terorizmu niko ne govori. Kada ce se hapsiti ti teroristi.
Nemojmo brkati bosnjake sa tim. Bosnjaci sprovode zakone, jedini placaju cak i rtv taksu za jebenu televiziju na kojoj seru tudji voditelji a druga dva naroda kazu da ti isti nisu njihovi. Zato ne brkati potrebno je donijeti zakon kojim se te spodobe trebaju kazniti, ali ocito nekome ne odgovara da se zlocin za vrijeme rata kazni nego da je kontinuitet podvala i podgrijavanje lokalne politicke scene. Tako zakonom sve koji su se terorizmom bavili u hapsane a takodje i majmune koni su ubijali za vrijeme agresije na BIH
normalno da su Bošnjaci žrtve terorizma, pa evo Dodik jedan od najvećih terorista na ovim prostrima
ALEKSANDRA VOLIM TE. UDAJ SE ZA MENEEEE. PA POGLEDAJTE KOLIKO SRPKINJA BRANI BOŠNJAKE. KAD SE OVAKO BOŠNJAK ZA BOŠNJAKA BORIO. ENO SE NA KONKGRESU BJEDNOM POBILI ZA FOTELJU, BRUKOOOO
bas ti hvala na izjavi...sada se osjecam ugodno u svojoj zemlji kao Bosnjak
Pogledaj ovo ....Padurevicko,dobro si primjetila da smo terorizirani..., ali od srba...! https://www.youtube.com/watch?v=0gTy6O5DlZM
Nemoj nas ti braniti tako ti pupčane vrpce i nebeskog svoda..
Ima ga pravo u obje ruke.
zavisi kako uzme :D
hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ona šta god da priča, ja se na nju sve više ložim.
Pandurevicevko kresno bi te,al bez obzira na to imas ga pravo
Mislim da je ona slika i prilika ministrice iz "Dobro uštimani mrtvaci".