Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijem se kladiti da se Željko neće pojaviti i već večeras ide članak: "Ja sam se sa njima preko nišana gled'o nemam ja sta sa njima razgovarati." I ondanova balavurdija će bravo, lajk ohho, jes Željko vam Rambo. Sve je on ovo spasio. ;)
Uzalud trud, džaba vam sve, i vlast vas gura al' opet ne ide. Doš'o je kraj, moj cigane, ništa od titule ni ove godine.. Vučić i Čović, i FMP, Arapi Rusi pomoć države, umire nada, gotov je san, šampion je opet Partizan..
Pročitaj ti ono sitnim slovima na tim tabletama što uzimaš i nemoj preskakati terapiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi su imali puno veća prava i živjeli su puno bolje dok su bili pod Turcima, nego danas pod Vučićem.
kako se glasate kadase napucate rakije i prasetine? grok grok ili ho oh oh
Srbija se nikada nije odrekla teritorijalnih pretenzija u BiH, sto smo uostalom svi mogli vidjeti i iz programa SNS-a. Oni ce jednostavno cekati povoljan trenutak da urade ono sto Rusija danas radi Ukrajini, nelegalno prisvaja dijelove teritorija jedne suverene i medjunarodno priznate drzave, nelegalnim i nelegitimnim referendumima, koji nisu nikada ispunili osnovne uslove za odrzavanje od strane Medjunarodne zajednice. Validnost tih referenduma je ravna onoj validnosti referunduma koji je svojevremeno organizovao Radovan Karadzic sa svojim pulenima na Palama o ostanku BiH u okviru Jugoslavije i ciji znacaj je ravan znacaju bilo koje sprovedene ankete na ulici, dakle nikakav. Drugim rijecima, svaku Vucicevu izjavu treba uzimati sa rezervom i dozom opreza, jer cuvena izreka kaze: "Ko te ne zna, skupo bi te platio!"
hajd da vidimo i ovo,do kad li ce trajati,ja mislim da DODICK umireee jer nije otisao kod njega u republiku mrsku :D :D :D
Ma nee Vučić dolazi u dogovoru sa Dodikom,nemoj biti naivan.
ma ne bi ja to tako rekao al hajd nek bude,ne vjerujem ja njima bas
PAPE !
Ja tacno ne vjerujem koliko ima dezurnih pljuvaca koji samo pljuju po svemu sto se desava pa i ovaj dolazak Vucica!
Dobro dosao u moderno i novoizgradjeno Sarajevo. Imas sta i da obidjes, hvala Bogu.
U Bosni žive BOŠNJACI : - muslimani -pravoslavci -katolici -ostali kao i genocidaši iz okruženja.
Prvih nekoliko komentara vrvi od rijeci "prijatelji". To je ono sto treba ovom regionu - prijatelji. Tako ga zove i onaj multimilajerder iz UAE. A Vucica vec pozivaju u Austriju a bogami i cancelarka Merkel. Ja vam kazem - Vucic ode u evropu !!!! Imamo dvije opcije: da mu s e pridruzimo pa idemo zajedno sa njim ili ostanemo sami u balkanskom blatu i dalje placemo kako su drugi krivi za nasu sudbinu prikovani korpucijom i mrznjom na samo dno!
Eto, tako Vucic misli da „resava” ekonomsku situaciju. Doveo je MMF glodare sa namerom da oglodju ono malo sto je ostalo državi i sto nosi profit. Zapadni kolonijalisti preuzimaju sve sto vredi, a nama ostaje da za sitnu ropsku nadnicu radimo za njihove interese. Zato Vucica tapsu po ledjima i Merkleova, i Estonova, i Amerikanci, ali i Rusi (dok god im ne dira u NIS i Bajatovica). Ne budi naivan, kakva Evropa?
KO GA JE POZVAO NEKA GA VODI KUĆI, ovakvi "mirotvorci" nam nisu potrebni.
Treba da budete sretni što vam se ukazala čast da najmoćniji čovjek Srbije dolazi u vaš šeher Sarajevo.Nije to mala stvar iz Beograda doći u Sarajevo.Treba to cijeniti,poštovati,put je dug i težak.
Jadni li smo mi svi ako je ovaj pocousti najmoćniji u državi.
Neam se Vučić šta da pravda bilo kome,njegova politika koju vodi je miroljubiva,politika koegzistencije,saradnje i to je to. Nema potrebe da se čovjek pravda, što je bilo bilo je, idemo dalje.
Nema...
Ja što si ti krmak zec, mi u klin ti ploču! Što god je suportno normalnom ti to podržavaš, takvi ste vi sa Fahraonovog portala ''Avaza'' i njegove SBB stranke. Krmci izdajnički!
Di će suza nek pod oko, stara srpska ciganija, ni đedovi nisu bili drugaćiji.
a nece u banja luku, kod dodicka?! aaaaaaa, bas me nesto chudi....
On ne može izgleda bez Trebevića hmhmhmh