Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će veoma zabavno narednu godinu dana. Dodick u roku od godinu dana neće biti predsjednik, živi bili pa vidjeli.
Sve se bojim da ovi uhapseni "visoki funkcioneri"ne budu predsjednici mjesnih zajednica,opcinari i ostali prasinari,zivi bili pa vidjeli!
Pa dobro, bit će i toga. Neka bude. A ja kažem da Dodick neće biti il presidente u septembru 2016.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Eto zasto Dodik & Co. zeli referendum i ukidanje tuzilastva ljudi prepao se za svoju guzicu boli njega kuratz za rs i BiH samo mu je interes bitan ratni profiter i dezerter eto kome vi dajete da vas voza i pravi budalama cccc
amin
vrijeme bi i bilo
treba dodu i onu kobilu cvijanku uhapsiti
Kao i do sad, uhapsit će dva portira i tri čistačice. Dosta više šuplje.
gf
To Mektic prica ima vec godina dana, jedva jadnik uspio smijeniti Zubca zbog podrske HDZ BiH krmku iz Laktasa. Sva hapsenja i smjene koci Covic sa HDZ-om BiH, i tako stiti i sebi ledja zbog silnih pljacki. Sjetimo se samo Bobar banke u kojoj je Elektroprivreda HZHB imala tamo na racunu 5 miliona maraka koji su misterizono nestali. Banka pod Dodikovom kontrolom, Covic i HDZ uplacivali novac. Pa ti vidi Bajo moj :)
aaaaaahahahahahaha,aj ne lazi
Daj Bože. Ja sam navikao da "uskoro" ne znači ništa.
Sve su ovo gluposti kojima se krade vrijeme, od referenduma, pa do hapsenja.....vjerovatno SDA i SNSD razmisljaju o proteklih 20 godina
EL CARTEL RS..
axaxa svi redom pale bošnje kao četnik slamu..doduše to i nije previše teško, kaži im šta vole da čuju i oni srećni i zadovoljni.Sad, što je ovo smešnije i od Baketovih 100 000 radnih mesta nema veze..neka se bošnje malo zaraduju.I ja sam srećan zbog toga.
Hahaha gdje referendum? Gdje ta država? Nešto se to prolongiralo. A za BiH se ne brini, to je ipak država. Za razliku od te takozvane koju ti samo možeš da sanjaš. :))
ako je sve to takp zašto kmečite kao opareni xaxa znate vi jako dobro da je došao kraj...ete i oni iz 99 vam pojasnili..ali slepom ne vredi pokazivati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
axaxa svi redom pale bošnje kao četnik slamu..doduše to i nije previše teško, kaži im šta vole da čuju i oni srećni i zadovoljni.Sad, što je ovo smešnije i od Baketovih 100 000 radnih mesta nema veze..neka se bošnje malo zaraduju.I ja sam srećan zbog toga.
trla baba lan
Srpska je vecna,Bosna dok mora!
Bosna je mrtva,jedino to Bosnje ne shvataju sto je apsurd jer su oni rasturali Jugoslaviju,bolje dobar razvod nego los brak,referendum pa da svako ide svojim putem,juce Krim,danas Katalonija,sutra Srpska,kao i zajednica srpskih opstina!Bosnje moraju da prihvate realnost da niko sa njima ne zeli da zivi...
Kraj je Bosnjo,vreme je da se rastajemo u miru,mi imamo svoju Srpsku vi vasu federaciju koju cete deliti sa Hrvatima!Zivela Republika Srpska,Bosna na aparatima!