Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SREBRENA VOGOSCA I ja bih glasao za SDA da me sa sela dovela u grad :P
Pa, Edin Smajić je najbolji kandidat za načelnika bio... Nisi boljeg mogao izabrati. Ma, svi završili političke nauke vanredno u tridesetim godinama, pa ih stranka gura, tj.guraju sami sebe. E, državo kud si otiškla dabogda nas sve zemljotres razorio do zadnjeg... FUJ!!! Seljaci polupismeni, pogledaj ko je na kojim pozicijama sve go primitivac i seljak sa završenim političkim naukama ili sa srednjom školom. SREBRENIČANI RAZGULITE ODAKLE STE DOŠLI I VI O OSTALE SELJAČINE. FUJ!!!
Kako je lijep osjecajbiti u pobjednickom timu. :))
Ja sam ovo što imam u Vogošći skupo platio, al baš skupo, zarađeno teškim radom i zalaganjem. Ono što sam skupo platio smatram svojim. Valjda mogu?
@admin sa-x Administratoru g ov no jedno! Šta brišeš poruke! Cenzurišeš samo ono što se tebi ne dopada!Što ostale nisi cenzurisao???? I usput....\'bem te nepismenoga! Hajde da vidim kad ćeš ovo izbrisati! Vogošća je glasal i izabrala! I izabrali su Vogošćani, većinom domicilno stanovništvo. I šta se sad bunite??? Što niste izašli svi koji su na bračkom spisku nego od 27 000 izašlo 7000!?!! LAko je buniti se iz fotelje i pljuvati. DA 100-200 SDP-ovaca više je izašlo imali bi možda oni načelnika! Ovako imamo mi SDAovci i zadovoljni smo, jer smo izašli i izabrali! Edin Smajić načelnik iz naroda, načelnik za narod! A vi ostali ko vas j***. Imali ste izbor!
pitajte albina muslića koliko je potrošio državnih para na predizborne plakate
ja sve vidim i sve mi je jasno samo moja ti je politika svi na svoje i pogrsno si me shvatio u vezi ako ih ima jos jer sad su oni Vogoscani a ne Srebrenicani malo koji kaze da je iz Srebrenice
Nisi ti kralju upoznat ko je izašao na izbore a ko nije, upravo su na izbore izašli domicijelni Vogošćani, a ovi iz istočne Bosne uglavnom nisu izašli na izbore. Uglavnom i ne izlaze na izbore. A srebreničana ima još.....i bit će ih aBd insallah i teala
Fahro,Fahro i samo Fahroooooo!!!!!!
Bravoooooo,glupi narode..birajte vec odavno izabrano...u cemu je smisao vise??i treba nam biti ovako i gore jer smo glup narod i potpune neznalice..neznanje se skupo placa.zelim vam srecu u naredne dvije godine..trebace vam zaista..
Ne znam odakle im pare za onaj vatromet, pa onaj jedan paket kosta 100 KM a oni su 3 ispalili?! :D
Čije ovce toga i livada, to je vazda bilo tako. Prema tome Sarajevo onima koji žive u njemu. Plakati je kasno poslije tucanja.
Evo jos jednog primjera da je za nacelnika jedne Srajevske opcine izabrala Srebrenica Vogošća vogošćanima Srebrenica Srebrnićanima ako ih jos ima
Šta je ovo Fahro ublehašu sve nam ote SDA, čak i u Vukosavlju, u Bihaću 50-40% znači jedva. A ti nam reče da je narod uz tebe, kad ono ispade Narod ZNA.
Da li neko od ove fine i urbane raje daje instrukcije kako prelaziti ulicu i sl.... mozda bi se moglo sta zaraditi ;) Znam momka koji daje instrukcije u radu sa dvoslojnim ljepilom (ostaje bijelo) i dobro zaradjuje! :D
Opet umjesto normalnih ljudi na izbore izasel koze telad i ovce i opet izabrali SDA ne mogu da vijerujem...
NIkad pobjeda Smajica nije bila upitna... SRETNO NACELNICE... :)))))