Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite vise zivjeti po onome sto je juce bilo. Nekada se citav Balkan rugao Albaniji. Danas je obrnuto. Prihvatite to vise i radite na boljitku umjesto da samo pametujete. Albanci danas cine vecinu u dvije drzave plus dobru manjinu u Makedoniji. Jako su slozni i jako mnogo ih je po Evropi. Stekli su i znanje a i imaju nos za biznis. Barem ovi iz bivse Jugoslavije. Ovi iz Albanije donose potencijal, pogotovu u vezi sa turizmom, koji im je poceo da cvjeta.
Obavezno obnoviti i poboljšati odnose sa Albancima.
Oni su separatisti kao i ovde mnogi a takvih nam netrebaju
Onda da zajedno sa braćom Zavetnicima udarimo kontra NATO-a? https://www.youtube.com/watch?v=DJoQ5wbsg3k
'vako ga ni kosovo rebupljik ne bi ugostilo
Koliko se puta poljubi Mladen Ivanic sa njim samo me to interesuje.
3 u predsjednistvu = bolje sijelo...sta bi covic sam sa njim prico...
Bujar spreman, Nišani....pali.
Tamo ču ići namore ovog ljeta. Dosadilo mi da se patim tražeći halal hranu. Plaćaš debelo u Hrvatskoj i plus se moraš snalazit sa hranu.
Odes u albaniju pa vidiš , prva liga usluga, lijepo more, jebiga kako ono ide pjesma tamo daleko, tamo daleko od mora, osta vam samo panonsko,
a sto su fino zasjeli
gledam ove zasnje dvije slike.....kao da su sjeli malo na kafu:))
Gledaj sto su se poredali, sve oni koji su doprinijeli rusenja Jugoslavije, vama gospodo kriminalci kad budu sudili bice vam kao sto je bilo Anti pavelicu i Drazi mihajlovicu!! Isto tako ce vam biti, i sudice vam se kad se najmanje budete nadali
@GUSTAV1 miloševiću je sudjeno, glavnom razbijacu
@GUSTAV1 svi narodi oko srbije imaju u suštini slične stavove prema ratu, samo srbija ima svoju istoriji, interesantno
Mislim da je naspov trebao da glasi uz najvece drzavne POŠASTI
Možemo se mi zajebavat, al na kosovu pričaju "Čuj otišao u pišljivu Bosnu..."
našla krpa zakrpu
a vidi minusa ... ma joook ... sastale se dvije velesile ... ekonomske i političke ... :-)
naravno, sto ne bi