Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitajte clanak, \"ponudjena pozicija trenutno nije u fokusu interesa\", znaci nece da bude kakav direktor, ali mozda hoce na tu televiziju. Svi se prave veliki i kao nece, a ja sam cuo od kolege koji je malo umjesan, da su interesovanje izrazile sve TV face iz Srbije, Hrvatske i BiH. Meni je drago sto ce TV biti u Sarajevu, ne znam sto ljudi iz Srbije i Hrvatske ne bi ovdje zivili, a masovno dolaze u turisticke posjete...?
\'\'SRBIN IDE RADO U HAJDUKE\'\', ali ne ide rado u TALIBANE bez obzira koliko ga placaju.Na kraju krajeva Srbinu Stankovicu nista ne fali u Hrvatskoj/Zagreb,a u Sarajevu bi ga pljuvali gore nego \'realistu\' na ovom portalu. Guten morgen moji Bosnjaci ! -hajde ustanite,nesto se mora i zaraditi, presusile su donacije!
JA CU DA BUDEM DIREKTOR SAMO DA ZAVRSIM SA SAVEZOM
Kakav Stankovic, pojma on nema. Meni su isto nudili posao ali se jos dvoumim.
Zna li ko hoće li i kad bi trebao izaći konkurs za ostali kadar? Unaprijed zahvalna!!! :)
Evo čovjeka na mjestu. S nestrpljenjem očekujem svake nedjelje i s merakom gledam Nedjeljom u 2. Kralj.
Niko ne želi da živi u Beogradu gradu, pljački, ubistava, bijede i vandala ...Sarajevo, naša metropola.
Mogu se nazvati \"bliski izvor\" S obzirom da je Aljazeera veliko svjetsko ime, jedna od najjacih TV mreza na svijetu, svi bi je zeljeli kod sebe.. Zagreb i Beograd su ponudile Aljazzera-i sjediste u bilo koju lokaciju u njihovim gradovima, Beograd je cak nudio i BESPLATNO, samo da sjediste bude kod njih.. No Aljazeera je (nazalost) odbila Zagreb i Beograd, te ostali pri tome da sjediste bude u Sarajevu. Svim novinarima je san raditi u takvu svjetsku TV mrezu, ali do sada je mnogo njih odbilo ponudu samo iz jednog razloga, niko ne zeli da zivi u Sarajevu...
Znam samo da je dotični gospodin u svojoj emisiji pošteno na9uzio Don Mileta od laktaša.Izj€b\'o ga je k\'o kauboj konja.
Kako se tajne službe ubacuju i plasiraju lažne informacije. Prvo Latin, Milić pa sad i Stanković. A u stvari niko od ponuđenih... :)
posto je bivsi srbin...fali mu jos i totalni pad potyrcenje:)
Daj prvo provjerite vijesti pa ih onda objavljujte. Nikome jos nista nije ponudjeno niti su obavljeni razgovori!!!
Debi*lu primitivni, svaka svjetska savremena TV ima Al Jazzeru na svojim jezicima, samo sto genocidni misle da je to nesto \"talibansko\", je*o ti taliban mamu zaostalu!
Kralju,sahu,care.tito Coa