Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je u ovom tekstu nacionalni interes srba iz RS? Ovo treba zabraniti. RS i svi njeni privredni elementi pod rukovodstvom Milorada Dodicka funkcioniraju fantasticno. Med i mlijeko!!!!! Jedino ih koce funkcije koje su prenesene na drzavu, inace bi bili jaci od Svicarske, al eto BiH je problem!!!!!!!!!!!
svaki 300-ti čovjek u RS-u i svaki 50-ti zaposleni radi u Željeznicama RS-.a. Baš gigant preduzeće :D
Smanjili kapital koji se vodi u knjigama, a tržišna vrijednost gotovo nula. Imam auto koje vrijedi, brat bratu 10.000 KM ali kad odem na auto-pijacu niko mi neda više od 1.000
3.400 zaposlenih na 3 dnevna odlaska iz Banja Luke i par teretnih vozova? Ccc
U RS-u su i dileri gudre na gubitku...
...bolje i minus nego bankrot _
...oni su davno bankrotirali samo što im to niko nije rekao.
Jbg, samo je pitanje šta prodati da se sačuva željeznica???? Ili je prepustiti ŽFBiH, ili osnovadi državnu kompanije, a ja dodo ne da da se i šta prenosi na državu, bolje povečanje nezaposlenosti nego zaposlenje u državnoj kompaniji, ipak je to vitalni nacionalni interes RS-a!