Komentari (358)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj!!! Koja su ovo licemjerna GO.V.NA!!!!!
Bagra manipulatorska, cuj ako smo mi politicari zgrijesili ? Pa nije moja nana iz groba, pa koga vi budalama pravite ?
a gdje je hrvat?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Hahahahahahahaha ovo da je izjavilo dijete pa hajde... mama ja sam pojeo čokoladu bez pitanja...nemoj seku tući :) Jaoooo...
Predsjednice Izetbegovicu, ti si nada za BiH i Bosnjake, svi Bosanci-Bosnjaci su uz tebe,
Da. Al pazi: Ne-zato što smo, nego - ako smo. Ne zato što SAM, nego- AKO SMO.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Ako ti Bosna izjeb. mamu onda cemo ti oprostiti stoko jedna!
Zaboravili ste dodati " neka kazni nas".
Čast izuzetku...stidite se.Kome pričate bajke.Niste se organizovali da vam pomoć nesmetano uđe u zemlju a ne šta drugo."Zgriješili"?!!Još se pitate.Pogledajte brojke...pogledajte vodu koja vam okružuje NAROD čistija je od vas.Učite od Ivana,Salka i Milana koji pomažu ne pitaju ko si i šta si.Dok se vi organizujete drugi vam spašavaju što se spasiti može.JADOVI kako spavate?Kako sjedate u svoje skupe automobile i vozikate se čaršijama dok ljudi mole za hljeb,leb i kruh,vodu i čizme.Stidite se.MOJ narod kaže...ZEMLJA VAM KOSTI IZBACIVALA.
Kako smijesno zvuci kad procitam 'drzava ce poduzeti mjere na svim mogucim levelima vlasti', pa yebem na vama mater na vise levela djubrad bezobrazna, nista ne radite samo pametujete i pricate sranja.. Yebem vam sve et, dabogda vam se djeci svakom vratilo, svi vasi lopovluci.
MÄRS VIŠE! svaki put je ako smo mi politicari grijesili pomozite narodu, onda dodje pomoc oni nastave na vlasti, pokradu ono sto dodje i idemo opet do slijedece katastrofe...
Ovakva glupost u najvećoj katastrofi naše države može doći samo od idiota. Može li iko zamisliti koliko bi bilo žrtava da se vojska nije na vrijeme uključila - a znamo da je upravo zajednička komanda nad oružanim snagama Bosne i Hercegovine pomogla da vojska profesionalno i požrtvovano obavi svoj dio posla u ovoj nezapamćenoj nesreći. Možete li zamisliti kako bi se dogovorili ( a naročito smradovi iz četniteta) da vojska djeluje u cijeloj zemlji? Nikako?
Poslije ove izjave svako ko se smatra normalnim covjekom i zivi na ovim prostorima bez obzira ko je i sta je,duzan je da KAZNI OVE ZLIKOVCE NA SLJEDECIM IZBORIMA!!!
FALE OVDJE DRUGE FACE KOJE SU TAKOĐE ZA OVAKVO STANJE KRIVI - OD PUTINA, PREKO VUČIĆA DO DUDUKA I NJEGOVIH PASA KOJI NA SVE MOGUĆE NAČINE OPSTRUIRAJU SVE ŠTO MOŽE POMOĆI NARODU. ČUJ OVOG SMRADA SMRADMANOVIĆA - NIJE ZATO DA SE PROGLASI VANREDNO STANJE NA NIVOU DRŽAVE? A UPRAVO U OVOM MANJEM ČETNITETU VLASTI SU SE MASKIMALNO POKAZALE NEEFIKASNE I NEORGANIZOVANE. DOK JE NAROD GINUO I BJEŽAO DA SPASI GOLI ŽIVOT duduk JE BIO U BEOGRADU, A GDJE JE BILA željka cvijanović, pantelija ćurguz, slavko jovičić, dušanka majkić, aleksandar pandurević, igor radojičić, staša košarac i drugi bosnomrsci? NIKO, AMA BAŠ NIKO SE U ČETNITETU NIJE POČEŠAO PO GU*ICI DA ORGANIZUJE I POŠALJE LJUDE SA PODRUČJA KOJA NISU POGOĐENA POPLAVOM NA TEREN DA TAMO SPAŠAVAJU NAROD! FUJ, FUJ, FUJ KRMAK SMRADMANOVIĆĆĆ!!!!!!
popišaj se ti na smradmanivića konju vlaški nedokazni! Ako ti ne valja u Bosni, marš u svrbiju!
nevene jado jadni... Dodik je namjerno potopio dva grada u kojima nije imao vlast! Šta je uradio da spasi? Ništa!!! Čak tužilaštvo BiH provodi istragu o namjernom miniranju nasipa u Bijeljini kako bi se spasio Šabac i Beograd! Jadni ste jarane, jako jako jadni sve srljate u propast sa Nodick-om!
Sramota da psihopate vode ovo drustvo!
Narod ne treba glasati za ove "autoritete" jer su se dokazali!
Sigurno da niste svjestni koliko gresite, vas ne treba kao takve kaznjavati nego vas prvo testirati na test moralne podobnosti a onda koliko ste ostetili ovo drustvo direktno i indirektno!
Pamtite i pokažite na sljedećim izborima - uvijek ima alternativa, makar ona bila sastavljena od djece - sve je bolje od ovih licemjera
Maglaj, Doboj, Šamac, Orašje, Odžak, Bijeljina... sve ovo je kolateralna šteta u korist pojedinaca a na štetu stotina hiljada građana, sad će se kao fondovima pomoći u sanaciji.... Sanaciji nečijih džepova a vrlo dobro znamo čijih. Bogate se preko tuđe muke i belaja. Daj Bože da narod porušenih i poplavljenih objekata dobije i za kantu Jupola ili za temelje nove kuće... Takav smo mi narod.
uh bas mi je muka od njih.
Zatvorite se u kuce i ne izlazite iz njih bolje nam je bez vas 100 puta