Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam jednog što ugoni plaho:)
065 348 243 ako neko oce bujrum
...jao kako su novinari zavidnu doktorima sto su zavrsili medicinu:)..nigdje ne pise da je to doktor:))..ovo \"izgonim\"je doticni alternativac upotrijebio jer ove ovce od naroda u nasoj zemlji ne bi razumjele sustinu kao ni doticni novinari!!
Pitanje je koliko su maraka novinari dobili za ovu reklamu, jer da je to napisano \"ispravno\" vjerovatno bi ostalo ne primjećeno!
Novinari su, blago nama,pismeniji.
nepismen dobro išćerava , pismen dobro ućerava
Kako Srb-in zna bosanski jezik:) A kad bi on izbacio turcizme, ne bi jadan ni pricati mogao, a kamoli kucati svako drugo slovo kao u svom postu.
Uopšte mi nije jasno šta je novinar, a i vi polupismeni papci koji ne znaju ni koji jezik govore, našao problematično u riječi IZGON. Postoje knjige koje se zovu \"izogn\", a engleska riječ \"exile\" se može prevesti i kao izgon. Da li ste čuli za \"izgon Adama i Eve iz Raja\" ili \"Izgon Jevreja iz Egipta\" Ako imamo riječ izgon, onda je sasvim prihvatljiva i riječ izgoniti.
vi ste posljednji koji bilo kome bilo gdje na ovom svijetu mogu prigovarati bilo šta kad je riječ o pismenosti. kada završite ta dva razreda večernje osnovne škole - AKO ih ikada završite - pa upišete srednju, onda ćete moći prigovarati ponekom osnovcu, za sada, podvijte rep i tišina.
BOSNA=BOSANCI SRBIJA =SRBI HRVATSKA=HRVATI BOSNJACI????????? BOSNJACKI JEZIK?????? DAJ NE RISE
Svako je mogao ono otkucati u Wordu i isprintati, pa zalijepiti na neka vrata i fotografisati..........vi o ovome ovoliko raspravljate i pišete komentare............................zabijem vam svima, retardi....polupismeni i nepismeni.
kad srbski jezik nastao maloumnice srbine majmune prije 200 godina.A bosanski kad je nasto vi niste bili ni s srpskog jado nepismeni uzmi malo internet koristi kopile tursko nepismeno servine i prevedi šta znači servin sluga eto kako se zovete i kolko ste pismeni i pametni raški cigani
065/ 348 243 nazovite zbog izgonjenja kompletnih žuči uspješno i bejzbolno.XD
inace honorarno radi na portalu sarajevo-x.
bas nemate pojma o marketingu! ali zato hecim ima, zna ko mu je ciljna skupina i obraca joj se jezikom koji ona najbolje razumije:)
covjek nije doktor zasigurno i u pisemnosti nema nista sporno... covjek se narodu obratio razumnim jezikom. ps. vi nekoga ismijavate... ha ha ha, saKS je otpad!
Da to nije \"ZMAJ OD SHIPOVA! ??? Je li se to preselio u Prijedor? On to znade - da opremi, izgoni...