Profesor Ibrahim Bušatlija tvrdi
0
"Ako je jednom bio zemljotres, bit će ga opet"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda vas potresao zemljotres od 9 stepeni rihtera
Eki gospodina Bušatljie, ne treba stvarati paniku kod naroda, pa zatim kaže gdje je bilo zemljotresa biće ih opet, pa opet, da će u budućnosti biti strašnih zemljotresa na području Treskavice koji će odnijeti mnogo ljudskih života!?! Profesore, kako se kaže mala zmija?
Al? ne treba se sekirati jel?
Prema statistici provedenoj u posljednjih stotinu godina kisa ce padati u decemru. Mogu se ocekivati jaki pljuskovi ali uglavnom se ocekuju slabije padavine sto u uzem podrucju Sarajeva ali i sire. U nardnh dvjesto godina ocekuje se veliki snijeg na Bjelsanici .... skijasi spremite se
ljudi nabija nam se afrika cm po cm.treba vrsiti mjerenja dinarida i balkana i vidjeti dali se uzdizu i koliko?mislim da se uzdizu.jos i erupcija vulkana na treskavici,koja ima karakteristican naziv.
ja ne volim kada nije sigurno prdnuti. znate ono, imate prdez u guzici, ali niste sigurni da li ce biti dobar rafal ili ce biti neka bljuzga, pa onda rasirenih nogu idi kuci. Ja ne znam kako da znam sta ce biti od tih prdeza.
Znaci \"more bit\' bidne a more bit\' i ne bidne\" hahahahaahahaaa
Čuo sam da će ovih dana biti zemljotres na Treskavici do 3° merkalija.Miševi iz dubokih rupa izlaze i sele se na sjever.
zemljotrese ha,ha, ha prezivit ce te bh dijaspora
\"Ako je jednom bio zemljotres, bit će ga opet\" E svaka čast -- za ovu izjavu treba završiti fax.
@europljanin - šta ti očekuješ, majke ti? da će ti neko reći kad i gdje, i kolikog razmjera će biti neki zemljotres. Ne može to tako... nažalost.
Neznalice, Trebević jeste davno ugašeni vulkan. Raspitajte se malo kod stručnjaka. Međuti, ovaj vulkan i nema velike veze sa tektonskim kretanjima u BiH i na Balkanu.
Da ce biti zemljotresa, i da ih je bilo to zna i moja baba, bez dana skole. Sa doktoratom mi ocekujemo da ce nam reci nesto poblize, recimo kada i gdje ce da bude. Eh sada zahvaljujuci smotanom piscu ovog clanka ispade profesor nesposoban, zahvaljujuci smusenom novinaru koji pise o necemo o cemu, ocito ima slabu podlogu.
@real madrid stvarno si ti odiot, mislis da profesora nije bilo prije 92. covjek o kojem govoris ima oko 80 godina i magristrirao je i doktorirao dok je Bog hodao po zemlji. i prestanite vise trabunjati
OVO GENOCIDASI OPET BACAJU GRANATE KAKAV ZEMLJOTRES TREHNEM TI GA MAMI I NANI KAD OPERU DIMIJE I ISPOD NJIH SAPUNOM I DETERDZENTOM !!! !!!