Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sumnjam da ce vratiti vize i zatvoriti granice. To je samo pitanje vremena. Za one koji misle da ne moze biti gore imam losu vijest - pamtice ove dane kao dobra stara vremena, a one koji se sjecaju kada je jaje bilo 5 km ne moram ni na sta podsjecati. Vec su prosli kroz to iskustvo, sto ne znaci da ce naredno biti lakse. Cak naprotiv! I jos nesto, ja sam optimista veci od Murphy-ja!
Nije jos vrijeme. Sacekajte da Srbia i Crna Gora postanu clanovi europske unije , onda nas posvadzajte medzusobno unutar BiH. E onda nam oduzmite bezvizni rezim . Da vidi narod sta znaci europska palestina. E onda ce nam biti lijepo. Neka nas koriste za razno razne testove. Sve zahvaljujuci nama (mentalno zaostalom narodu) koji ce i dalje govoriti "ma suti nedo bog gore" ili nasa klasicna bosansko hercegovacka "ma boze zdravlja". Da bogdo jedan dan pokazete svoju snagu pred ustanovama nase drage republike BiH kao sto znate slaviti prvi maj i mnoge druge praznike bilo bi mnogo drugacije. Najaca snaga jedne zemlje su visokoobrazovani mladi ljudi i oni koji zele to postati a to su studenti. Pa nemate gdje da spavate, nemate osnovne uvjete za ucenje, nemate normalan pristup od strane profesora. Vidite i sami gdje zivite pa opet sutite. Jel i za vas trebaju penzioneri protestvovati. STIDITE SE SVOJE SUTNJE
Sto se mene tice, mere i jedno i drugo. Bio pasosh sam uspio izvaditi, i sva se prica na tome svrsila.
boli me kur.ac
Ukinut je nama život, sa tim bezviznim režimom stalno nam prijete, ukinite to ko ga šiša, mi smo svakako ubijeni u pojam ovdašnji prosječni stanovnik ove lijepe zemlje nije za života prešao više od 100 kilometara u radijusu, to nam i ne treba.
ko nas jebe kad smo pogan i glup narod i ne treba nidje da idemo,dajemo debilima da nam kroje kapu.
Neka uvedu Arapima Afrkancima vize i zabrane azila a ne nama jbo ih pas!
Jos kad im pocnemo slat` one av av azilante necemo moc´ dobit´ ni vizu za EU.