Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo sitno,sitne ribice date narodu na tacni da se vidi kako se nesto radi,dok ne pocnu hapsiti velike nista od ovoga. Brzo su i ovi na slobodi,pa ce i oni razguliti preko grane kao Fazlagicka.
Sace neko ponijeti kovertu za njih a i neinteresuje ih zasto su ih doveli. Oni su vec u ponedeljak kuci.
Suljo, kakvi su odnosi kod vas u firmi. Ma odnosi jarane ko šta može. Izgleda da opšta kleptomanija vlada bez obzira na spol, naciju, profesiju.
Dobar ovaj vještak, procijenio zemlju steleksa na 1000 KM kvadrat a ono 3000 najmanje. Na 5000 kvadrata Bubica ušparao 10 miliončića a palo je nešto i na kafu ! Kad se odbiju troškovi renoviranja ETFa od 3 miliona ostane mu 7 miliona ! Pali bi oni i ranije, al Bubica senior dogovarao detalje na SVAHILI JEZIKU ! Pa haj ga skontaj, teže nek kad Fahro priča na Gusinjski dijalekt !