Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što puše u Sarajevu,gledam svi nekim jaknama glavu štite.
Lijepo ,lijepo,bi će nešto od ove korumpirane države,još da vrate pare koje su dobili po presudi za nepoštivanje kolektivnog ugovora bilo bi taman.
Ko fol karakterni ljudi pa se pokrili po glavi, kao stid ih, a nije ih bilo stid zivjeti na visokoj nozi pored komsija koji jedva zivotare, jesu li tad jakne preko glave nosili ili su bahato i prkosno hodili i sepurili se..
BAkire, nosaj i ti naku poveću jaknu, ako te salete da je nabaciš preko glave. NEgo haman ste u ovoj furtutmi zaboravili švalerku od Gorana Salihovića Lejlu Fazlagić ! Imal odluke o njenom pritvoru i isporučenju BiH !?? Peijete joj 4 godine zatvora pa se nemojte praviti PRAVNO NEPISMENI !
guzi se upravo iza SCC. Cim svrsi, eto je u Policiji da se sama prijavi.