Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=jFZT0P51vHA
Ubi SIPA i rukama i nogama! :D
krmojed2 08.11.2013. u 15:49 Odgovori 41hvala Bogu da se neko sjetio pretrest i te škutorske vukojebine dole i malo ih ušutkat,treba osudit par njih na desetak godina i pritvorit i ima da budu bubice!Oni ce meni trazit entitet a mogu stat u tri autobusa! Netraze ovi sto ih hapse entitet zato ih i hapse ovoj osovina zla u BIH dodik covic scepo sa ubicom zubcem i pokajmacenom i pticurinom koji su ogrezli o kriminal i sad sta ko god kaze imamo te hasi il si na ledini oni ucine i toj to.
Ma nazalost prijatelju nisu ti podaci ažurirani. U pitanju je osovina Lagumdžija-Lijanovic koja posljednje tri godine pljacka ovu kompaniju! Prije njih su bili Covic Dodik
Pa kakve veze onda ima entitet i s cim? Tj. kad su ovo Zlatovi podguznici iz Hercegovine. Da su ovo HDZ-ovci, jos bi i razumio takav komentar...
hvala Bogu da se neko sjetio pretrest i te škutorske vukojebine dole i malo ih ušutkat,treba osudit par njih na desetak godina i pritvorit i ima da budu bubice!Oni ce meni trazit entitet a mogu stat u tri autobusa!
Pa to su ti Zlatkovi Skutori! Platforma, drzava za covjeka i to. :)
naravno