Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta rade tablete u apoteci?
Samo nastavite i hapsite bagru uz pjesmu: "Pusti vodu neka govna odu".
A sve se nema,pogotovo u Zenici aaaaa 👀😱😱😱
Bijela,dupla puna 😂😂😂
Farmaceutska mafija 😂😂😂😂😂
Da.... Rade sa finim sitnim bijelim stvarima 😂😂😂😂😂😂
I sve na vagu... Malu apotekarsku... Osim novaca naravno...
pipnem prstom nogu boli, pipnem ruku boli, glava isto tako, doktore sta je rec? nista strasno to samo vas boli prst. :))
@Luna.Luna turo prst utjesto kad mi je supruga pravila gurabije. :)))
Dosla zena u apoteku i trazi mast za ubistvo... Apotekarica u soku pita kakvu mast goapodjo.. Ma pao mi unuk veli zena i ubio se u koljeno..😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
apoteke Sarajevo odavno prodaju lijekove, a " zaborave" otkucati fiskalni račun, odnosno otkucaju ga samo ako ih napomeneš! Ne kucaju račune već se prave ludi, valjaju robu bez plaćanja poreza.
Kamo sreće da su jedini.
u apotekama pronašli lijekove i novac. čudno. ima li recepata?
Vise nije sigurno ni u apotekama kupovati..ko zna sta prodaju
Cuj to nasli tablete u apoteci, mene iznenadilo da imaju tableta u apoteci.