Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo glu*a nacijo moja !! Brukate nas ovim svojim \"akcijama, protestima\".. Samo vi akcijajte ovako, nek\' vas oni ebu u mozak !! Ne znate vi šta su protesti !
Akciji građana, Ja vas pratim od vašeg spontanog nastanka, nakon svirepog ubistva Denisa Mrnjavca. Svaka čast vašim naporima, entuzijazmu i plemenitim ciljevima. Nije nimalo lako doći do kritične mase građana (kojih je u ovom gradu premalo), a posebno do ovih komentatora gore. Može samo da mi ih bude žao jer najbolje što se moglo desiti u njihovim opskurnim životima je dolazak u Sarajevo. Siguran sam da vas ovakvi kao oni neće pokolebati u vašem daljem radu.
Velika steta. A i adaptirala bi se \'dijaspora\' vrlo brzo, ta i to su bagra svoje vrste.
omladino hvala na preporukama prihvatam se posla cim mlatnem jos 3-4 viskija
Ja vas molim Drage Dame i Gospodo dragi Gradjani svise ukljucite da poboljsate Bezbednosnu situaciju prije pocetka godisnji odmora ako svi znamo da zavisite od Turizma i Dijaspore koja zeli da provede Godisnje odmore i zeli da pomogne sve oblike KOmerca kroz razna konzumiranja morate ostati svjesni da morate sto prije promjeniti cjelokupnu situaciju pozitivno; Ja vas Molim Drage Dame i Gospodo promjenite situaciju na pozitivno
Sta Meksiko,Brazil i ostale zemlje u kojima vlada jedna grupica elite imaju zajednicko. Nezaposlenost, slab srednji stalez i siromasno stanovnistvo kao vecinu. Ljudi pljackaju i zato sto nema posla. Ne mogu ni oni toliko toga promijeniti iako to nisu ni htjeli, makar su mogli tu ustanovu za delikvente da sagrade. Ako i napravimo Sarajevo sigurnim gradom. Uvijek ce doci par krimosa iz drugih gradova da se malo obogate. Nije to lokani problem vec drzavni. Uzmite za primjer Zivinice. Jedno vrijeme su u Crnoj hronici bili ucestaliji od Sarajeva iako imaju oko 10.000. stanovnika.
Mene najvise strah da prestupnici zakona mogu dosta negativno uticati na Dijasporu i Turiste sve vise cujem komentara od Dijaspore dasu razocarani i da zele da dodju ali dase sigurno ne osjecaju sve se vise cuje komentara kako mnogi zele da provedu godisenje odmore daleko od Domovine BIH bas zbog sigurnosni razloga zbog razni revolverasa , cakijasa , bombasa . Stvarno velika steta umjesto da dodju i da pomognu familiju i sve oblike komercanata kroz razne oblike konzumiranja dijaspora ne zeli da rizikuje svoje zivote zbog nemoci i nesposobnosti odgovorni funkcionera koji neznaju ili nemaju hrabrosti dase suoce sa raznim oblicima kriminala i kriminalaca . Velika steta ako ne uspijete da sredite bezbednosnu situaciju do pocetka sezone godisnji odmora .
koja jedinstvena policija kad ni ovu nemogu da plate 1000 policajaca KS tužilo vladu KS milionske cifre su u pitanju ko će danas džaba da radi. Birali ste i dobili ste !!!
Predlažem redakciji Sarajavo-X da pogladaju film Bowling for Columbine.Ali eto akd skontaš nisu oni jedini medij u BIH
Kod nas nema problema te prirode. Damir nam je postavio video nadzor.Nesmiješ pr\'nut a da on ne ćuje.
Samo jedinstvena policija na nivou BiH, Bosnu spasava.
Ovo je samo da se ispadne nepristrasan. Mahmutcehajic i ostali su napustili nevladin sektor cim su obavili poso, tj. doveli SDP na vlast. Niko nece doci na proteste nove, jer ni oni nisu bili zbog sigurnosnog stanja.
e dobro je da su građani svjesni situacije, evo i komentari ukazuju na to ... bice bolje suguran sam ..:(
čuo sam da krmad jedu pacove ali masne krpe nisam pa kakva je to životinja ccc
KO NE VOLI BETMENA DRUGA, DABOGDA MU K.ARA NE POSTALA DUGA! JA BIH SVJETLO ZVAO MRAKOM DA TE NIJE ALIJA(BEHMEN)