Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba napominjati da je ovog covjeka na mjesto direktora postavio SDP i Zlatko Lagumdzija licno
Sva je sreća pa je se ta,nekada odmetnuta firma vratila pod državnu nadležnost,KraDeZe je imao naum da dionice prebaci na vlasništvo par hercegovačkih gradova. Recimo,mene ne zanima ko je koga gdje postavio,ako je počinio nešto protiv zakonito mora na sud,tu je kraj priče.
KAKVA SIPA KAKVO PRAVOSUĐE U BIH KOJE DJELUJE SAMO NA PODRUČJU FEDERACIJE.AKO IMATE DAMU UHAPSITE NEKOG ZVANIČNIKA IZ RS,TAMO NEMA KORUPCIJE,SVE SAMI UBLEHAŠI.
majorizacija na djelu !
Svi ce bit pusteni do kraja dana...najkasnije sutra!! Klasika!! Puu
Čim je SDP izgubio izbore, njihovi kriminalci u Eronetu su izgubili zaštitinike i postali su laka meta...sve u svemu svaka čast...ovim će SDP vjerovatno bankrotirati
gluposti sta ima iko od ovoga umjesto ovih doce ista stoka
Meni je samo žao da im se dozvolio ovaj kriminal. Trebalo bi hapsiti i sve one koji su godinama i godinama posmatrali ovaj lopovski harač države. Pa imal' iko pošten, a da je na nekoj funkciji????
Zasto se BH pravosudje ne pozabavi i BH telekomom. Nece zato sto je tamo SDA kadar, a zna se ko je na celu "nezavisnog" Tuzilastva BiH. Dokazano 100 puta, kriminalci iz SDA mogu slobodno setati ili sjediti po nadzornim odborima i upravama profitabilnih firmi. Koliko su on ostetili drzavni budzet?
a kad dolazi bh telekom na red?
Pa i Čović je bio zbog ovakvih afera hapšen pa mu se kasnije izvinjavali
Iako su u pitanju sitne ribe, drago mi je da se i kod nas nesto desava. Valjda nije u pitanju jos jedno mazanje ociju!
Je li ovo najavljuju kandidaturu Stipe za predsjedništvo ili neku drugu visoku funkciju.
Čudno, svi voze volvo ... možda je to tajna uspjeha ...
Padaju zlogumdzijini lopovi... ovako ce zavrsiti svi njegovi dupeuvlakaci u direktorskim foteljama.... a svi tragovi i putevi vode u centralu politbiroa.... zakljucak.... zlogumdzija pakuj cetkicu za zube...
jes vidio eroneta, ebo majku.. počeli se izgleda na telekom furati.
To vidjeli kako u Hrvatskoj USKOK..pa sad SIPA da odgovori..bravo..samo hapsite..