Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nase vlasti dali srbima odresene ruke,da nam podmecu,i rade o glavi,a scepo mason finansira srpsku sipu...
Svedski mediji danas prenose izvještaje njihovih policijskih službenika koji ovaj slučaj karakterišu kao kriminal, a neki čak i kažu nije im jasno zašto BH službenici povezuju ovo sa terorizmom...
sve su to oni Bilalovi koji su na droZi, moj sin se nikad ne bi družio sa Bilalovom omladinom koja se drozira. moj sin kao ni je ne želi ovdje naku islamsku republiku !
Ovo nije tacno. Holandske vijesti izvjestavaju da zvanicnici iz- holandije nisu upoznati sa ovim aktom, a Svedani negiraju da se radi o cinu terorizma vec o konfliktu bandi u Juznoj Svedskoj. Medutim navode da Bosanske ovo djelo svrstavaju pod terorizam jer po Bosanskom zakonu je ovo djelo teroristicko.
Kakvo je opet ovo zajebavanje sa inicijalima,nije valjda da ponovo cuvaju obraz ovih hajvana?!
Cisto onako, ima li kakvih vijesti iz Visegrada, poserem vam se u usta jednostrana...
Svedcka tajna sluzba tvrdi da nije namjenjeno za teroristicke akte, vec se radi o bandama koji porucuju oruzje za svoje potrebe. Tako kaze i Danska. Zapitajte se u EU gdje ga je najlakse kupiti? Nedirajte mi BiH i nevezujte je za terorizam.
sta reci o ovome nego notorna laz . a sta drugo ocekivati od sipe koja je potpuno cetnichka. rat protiv bosne nije ni prestao a niti ce ikad prestati. samo umobolni misle drugacije.
EMIRE LIJEĆI SE ILI PROMIJENI DILERA.
Klix
Švedska policija demantrirala da je slucaj povezan sa terorizmom, opet se Bosnjacima podvaljuje..http://saff.ba/sipa-podmece-terorizam-bosnjacima/
NE SERI,ŠVEDSKA POLICIJA JE DOJAVILA DA IH PRATE,BUDALO NEREALNA.BOŠNJACI SU PRIJE RATA BILI PRAVI EUROPSKI NAROD ALI SADA EVO VIDITE.............
hajd de mi predoci jednu laž koju je prenio ili izmislio saff.