Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajnje je vrijeme da i ovaj slavo kukic se pridruzi politickog stranci nekoj ili da osnuje svoju i krene s narodom oslobađat zemlju....Dobro je govorio pokojni zoran đinđić-razlika između mene i filozofa je ta sto ja ne sjedim u zadimljenim prostorijama punih dima i alkohola i komentara o stanju drustva...bez akcije-ja nezelim sjediti...zelim mjenjati svjet.Zoran Đinđić.
Ma to bi bilo vise nego korisno,jos par ovakvih kao on .
Cestitke SDAu za gubitak novog travnika itd...jer nisu odustali od kandidature i pozvali svoje seljake i poljoprivrednike da izađu i podrze koaliciju sastavljenu od 4 stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Zaustavlja autobus u Travniku, te vozač ustaje i govori: Imate pauzu od pola sata. Možete negdje popiti kafu,ili završiti fakultet
ako je da se bira izmedju nekakvog sdp i ljiljnovog df naravno ljiljan ima prednost dzaba se moj profa buni
Hercegovački Komšić,nadijenuše mu titulu akademika,bivši prpfesor marxsizma,sebeljubljivi Slavo Kučkić,toliko o želji Sarajeva da bude objektivno....
cim vako neciju sliku vidim, odmah kontam umro.
Slavo na aparatima.
Ja su glasovati za Salema "Hurdu" Marica. Inace Hurda je po mom misljenju favorit.
NiP je projekat susjednih zemalja za razvlašćivanje Bošnjaka i stvaranje apartheida. Bošnjaci moraju biti pametni, oni su jedini garant države BiH!
Pravda za Mostar!
Na ovakav način se počinje negirati volja građana mostara napraviti dostojne izbore. Mali čovjek koji ništa nerazumije misli da je prevaren i da nemora ni ići na izbore kad je prevara. Kod ovakvih najava nema ni virusa.
Mostar zakomplicirali kao da je Jerusalem bokte, još samo fali da Trump prebaci ambasadu tamo.
Kakve zamke. Prebroje se 10 puta glasovi i nema zamki.
Hdz glatko dobija. Svakako je 5000 Hrvata vise nego Bosnjaka u Mostaru
Daj boze da se sta promijeni...HDZ JE TO.
Samo budala može glasati za one koji ga 12 godina drže bez prava glasa.
Glup ko salgija
@FootsieGirl Halo jeli ti poznato da su i neki vratili na desnu obalu i du poneki prezivjeli i izbjegli protjerivanje ili ti tata to presutio.