Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam mislio glasati, aaaaali, kad vidjeh ovoga odlučih da glasam i da dam svoj skromni doprinos da ''ovo'' sa slike ne bude načelnik moje opštine !!!
Samer Residat
@filozof071... nisam baš neki ljubitelj DF-a, ali iskreno da ti kažem Samer je oličenje ljudskosti u poređenju sa ovim likom ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Unistio Gras Unistio ZOI seljacina Rogaticka kao i ahbab mu Konakovic lopov !!!
pa i konakovic je iz rogatice
@volimmilferkesarajvo, ima li iko iz sarajeva? sjooo sta vam papci uradise
Divi mu poze.
Ljudi izadite i obavezno glasajte!!!! Jos nije kasno do 19h su otvorena biralista... Ako ne zelite glasati za ove "lopove" glasajte za male stranke koje vjerovatno i nece pobjediti ( Nasa stranka, Gradanski savez, za penzionere ili nezavisne kanditate) Ako i ne zelite ni za koga glasati onda prekrizite listice, crtajte, pisite...ma bilo sta uradite, ali izadite!!! NE dozvolite da iskoriste vas glas oni zbog kojih mislite da i ne treba izaci na glasanje!!!
Pozivamo sve građane da ne glasaju za ovog mafijaša, DOSTA VIŠE !
NAŽALOST OVAJ UBLEHAŠ I ZLO OD ČOVJEKA U SVAKOM SMISLU VRLO LAHKO ČE KOD SVIH NORMALNIH GRAĐANA OVE OPĆINE IZAZVATI RAZLOG ZA GLAS PROTIV SDA. PREDSJEDNIČE BAKIRE OTARASI SE LIKOVA POPUT AMIRA ZUKIĆA I OVAKVIH PROMAŠENIH TIPOVA POPUT AJNADIĆA ZARAD INTERESA SVIH BOŠNJAKA I STVARANJA JAKE SDA.
Nabila te čitava SDA u dupe kao i svi bošnjaci zajedno sa druga dva konstitutivna noroda.
Jos uvijek ratni profiteri vladaju BIH pa doklelice to trajati...
RATNI PROFITER, ANTI PATRIOTA, ŠVALER, KOSOVAC, ČOVJEK KOJI JE STVOREN SAMO DA NEŠTO UNIŠTI ZA SVOJ SITNI INTERES, ALI TO JE KADAR MOČNOG STRANAČKOG MEŠETARA IZ SDA AMIRA ZUKIĆA, KOJI GA NAZOR GURA
do konačne pobjede SDA u Centru, Aga već glasao za konačnu pobjedu i pad posljednjeg uporišta crvenih idiota
Ovaj "gospodin" mi je svojom pojavom uljepšao dan:):):) Hvala Klix-u za ovu vijest :)
NARODE JEDAN MALI SAVJET KOGA NARAVNO NECETE POSLUSATI. Mozda jedino mladi od 18-35, ovi stari SDA,SDP,SZBH,DF,SBB (cast izuzecima) bi dali cetnicima i rodjenu mater za 2 kM. OVAKO, SAVJET JE GLASAJTE ZA MALE STRANKE GRADJANSKE ORJENTACIJE KAO STO SU GRADJANSKI SAVEZ SNAGA CENTRA NASA STRANKA I TD. Ni u kom slucaju nemjote glasati za multi-cetnicku koaliciju; SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,SNSD,SDS,PDP,HDZ i ostale starnke cetnika, ustasa i cetobalija danas na vlasti.
Zapamtite oni rade na tome da od vase djece naprave ciganiju koja ce se potucati po bijelom svijetu i da vam srusi pravo da zivite normalno u svojoj drzavi Republici BH. MLADE NOVE STARNKE NISU KOMPROMITOVANE MAFIJASKIM, VELEIZDAJNICKIM I REKETASKIM KRIMINALOM, i po statistici bar imaju 50% SANSI DA KRENU PUTEM NAPRETKA I ODRZANJA NASE JEDNE I JEDINE. Sa druge strane multi-cetnicka, mafijaska banda SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,SNSD,SDS,PDP, HDZ je banda koja vam radi o glavi i vama i vasoj drzavi
reufe smiri se imat ces 2.000 glasova bice sve uredu ispostovat ce te ajnadzic sa dogovorenom cifrom ne moras se sekirati presao si prag ;)
Glasao za sebe.