Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korupcija je sastavni dio svakog sustava (jer ni jedan sustav nije savren), a pogotovo demokracije gdje korupcija cvjeta. shvatite to vec jednom, i korupcija se NE MOZE iskorijeniti.
SUD BiH je profasisticka organizacija koja amnestira Islamofasiste od Mudzahedina do Nasera Orica niko nije osudjen... zbog toga za nas Srbe taj sud ima gore navedeni naziv i njegove odluke smatramo direktono uperenim protiv cijelog srpskog naroda... nicija nije do zore pa nece ni islamski fasizam biti na sceni vjecno a kada dodje pravda na scenu...mnogi ce da sele u Andaluziju
ahahaha da, i onda imaju jos drugi nakav clanak gdje pise sta im misle i govore njihove \"kolege\" sa televizije, voditelji. Muuhahhhaha, ovi kursisti sa saxa sebi bas svasta umisljaju.
Eh, ko se sve danas naziva novinarem! Ovaj bezlični tip i \"novinari\" SA-x?! Svega na dunjaluku!
\"Vjerovatno smo jedina država u svijetu u kojoj je to moguće. Tragikomično je zvučalo obraćanje njegovog advokata koji je Sudu BiH objasnio kako njegov klijent nije prisutan jer mu se negdje kod Doboja pokvario automobil\" Takvu drzavu zele Servi-sluge!Njima je u interesu da ratni zlocinci mogu bjezati,oni su jedini narod na svijetu koji svoje ratne zlocince smatra junacima i jedini narod koji podrzava,odobrava i po potrebi (za javnost) negira genocid
Moje pitanje je sljedeće. Ko nam u ovom trenutku pravi više štete većini stanovnika. Ratni zločinci ili korumpirani pojedinci( grupe). Ja bih rekao korumpirani, ratni zločinci će prija ili kasnije doći na svoje, ali ovi drugi nam svaki dan prave više štete . Stoga hapsite vi ove korumpirane prvo.
Volio bi da Suvad Rasemin napise komentar na ovaj tvoj text...iako sve stoji naravno...
e,nek si nam reko,bilmezu..ajd,sad sikter ! mrš!odhebi u skokovima..mozeš i sa preponama !
Jel ovo Ali G na slici?
Monobrow!