Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste vi to gosp. Ahmetovicu dosli tobe,ili nas opet kao i vase kolege zavaravate vasim lazovskim rijecnikom.Sad kada ste u politickoj krizi koristite Srebrenicu za ponovno dobivanje pluseva kod naroda...ali nazalost po vas narod nezaboravlja izdajnike!!
E moj Sadik toliko dugo su te sefovi u stranci pritiskali da si tek sad skupio hrabrosti da kazes neku pametnu stvar... SDA bez SDP-a ce propasti, jer sve sto SDA ubrlja kasnije SDP pokusava ispraviti, ako se budu preracunali i krenuli tjertai SDP iz srebrenice samo mogu naici na kontraefekat... pa da vidimo sad koliko ko ima u mozgu klikera.
prodajem Opel Kadet gp.85, malo presao ...cijena po dogovoru
evo banke cigane moj, cigane moj, duvaj mi ti...
Ahmetovicu nije to u interesu Lagumdjije i Radoncica. Malkic hoce da spusti verikalu sa drzave na opcine po pitanju koalicije pa nisu ovo bili opci izbori nego opstinski, a zna se koje pobijedio u Srebrenici SDP i SBB u Srebrenici imju cetir vijecnika i one hoce da budu vladajuca koalicija sprem sedam vijecnika iz SDA, da mozda SDA netreba pozvati na neposluh kao SDP u Brckom sto nije u koaliciji
@crvenkapica A ko je bio načelnik Srebrenice dugi niz godina? Abdurahman Malkić, današnji SBB prvijenac u Srebrenici. I vi imate obraza nekom nešto spočitavati.
A sta cemo sa maloljetnom romkinjom? A lazna potrosnja benzina? A bezobrazni zahtjev za jednogodisnju platu a da neces raditi??? I imas obraza nakon svega toga i spomenuti Srebre.nicu?!?
vi zlajini i scepini otkako ste nabavili scriptu pa nemilice lajkate po klixu nije mi vise merak komentarisati!!odoh dalje :)
Ma ste dosad mogli Srebrenicu da pozlatite, ali dok ste se nakrali nije ostalo nista, i sad opet mazete ljudima oci da ce SDP I SBB ispasti kriv ako se Srebrenica izgubi.... sramota!
SAMO ZA BOŠNJAKE, ponavljajte lagano zamnom: genocid.....genocid.....genocid.....genocid.....genocid mi smo žrtve!!! samo nad nama je izvršen genocid.....genocid.....genocid.....genocid.....genocid samo mi smo žrtve!!! nad nama je izvršen genocid.....genocid.....genocid.....genocid.....genocid PS. @Klix.ba : Samo vi brišite komentar, ali ISTINA se ne može IZBRISATI.
tu spas mene