Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da vi znate koliko će mini nedostajati , sližbeni auto , ministarska fotelja, pa imunitet od sudskog gonjenja.
Tako je Ahmetovicu a ti si poslusnik politike koja je BiH izbrisala sa geografskih karata. Vozdra
Stranka SBB nece ici po misljenje u Podgoricu nego u Beograd,valjda toliko bi trebao da znas......................
eeeee moji SDP - ovci otvorite oci pa vidite sta radi SDP. A ovi sto pricaju O maloljetnici pa sto to AHmetovic ne ode u zatvor ako je istina. I ovaj sto prica gluposti o Tihicu i podijele BIHkad si u logoru moras reci sto ti se kaze a ne sto mislis. STA li je Lagumđoja obecao covicu da podrzi smjenu ministara iz SDA. mozda isto ono sto i za vrijeme alijanse kad je u RS stvoreno ovo vijece naroda sto postoji.
ONI SU AKO NISTA UNISTILI KRIMINAL U OVOJ ZEMLJI POKLOPILI GLAVNE KLANOVE STO JE SDA SIRILA... VRLO KRATKO SU TU ALI SKIDAM KAPU ZLATKU LAGUMDZIJI !!!
jel SDP doveo i ove bradonje, uveo edukacioni sistem iz jordana po bosanskim vukojebinama, branio one koji bacaju bombe na policiju BiH, umoto zene, vratio nas 500 godina unazad, uveo narod u krvav rat koji je izgubljen?
Ja sam placenik Sulejmana Tihica. On me je uhljebio na budzet (iako sam prilicno nepismen i neuk, to mozete i primjetiti), dakle, isto onako me je udomio kao svu svoju porodicu. I zato moram ovdje pisati budalastine i neistine. Eto samo da znate.
Evo banke cigane moj Cigane moj sviraj mi ti Šampanj ćemo otvoriti Otvoriti i popiti A kad dođe onaj čas Šampanj oboriće nas hej Evo banke cigane moj
SULEJMAN TIHIĆ O GLASANJU ZA SMJENU MINISTARA IZ SDA: Iznenađen sam raspletom događaja! Čović nije održao obećanje, a Dodik jeste!
Narod zna koje poslusnik velikosrpske politike. Sadik Ahmetovic koga je srbijanska BIA uhvatila u zagrljaju sa maloljetnom romkinjom i suljo tihic koji ie milosevicevoj televiji predlagao podjelu bih a potom bio zapisnicar u izdajnickom stabu ratnog zlocinca fikreta - babe abdica prije nego sto je nemoralno i protivzakonito dezertirao u njemacku kako ne ni nosio pusku i branio bih.
Kakva bolan ravnopravnost, pogledajte zaposlenost Bosnjaka u Rs-u, tamo ne smijes reci ko si a u Sarajevu kad srbin trazi posao ne smijes ga poprijeko pogledati a kamo li sta drugo. Bosnjaci osvjestite se i ne dozvolite da nas dijele.
i takvi specijalci su doveli bh u ekonomsku i svaku drugu propast a sad idi na tv 1 iplači i kuni kako su bošnjaci ugroženi i to najviše od sda
ma nek bude ko hoce samo da je kompetentan a hipoteticki i da je ministar srbin da nesto pocne o ratu hrvati i bosnjaci ga ne bi slusali tako da ta funkcija nije tolko znacajna nego je sda-u i te kako znacajna jer preko nje peru novac
Dragi moji Bosnjaci na sto smo spali!! Ne mogu vjerovat da smo iz pozicije najmogobrojnijeg naroda dosli u poziciju u kojoj se nalazimo!! Pa zanima me da li iko normalan od vas misli da su HDZ-ovi glasali cisto onako, draga srca i dobre volje za SDP, isti onaj SDP koji ih je prije dvije godine izbacio iz vlasti, isti onaj SDP koji im zadnjih 8 godina uzima mjesto clana predsjednistva ( a koji je sad izisao iz tog istog SDP-a ), ili im je taj isti SDP dao treci entitet za glasove u VM...Lagumdzija je lik koji bi prodao rodjenu majku za svoju sujetu, narcisoidni manipulator, prevarant svjetske klase!! Svi na ulice, i traziti VANREDNE IZBORE!! Ako budemo cekali dvije godine, nanjet ce nam se takva steta, da je narednih 100 generacija nece popravit! I tako mi Boga dragog, nisam clan SDA!! Pisem iz pozicije obicnog gradjana!
je li nam to besramno govori ucijenjeni (odstrane mupa rs i srbije) defektolog koji se seksao sa maloljetnom romkinjom?!
...rece ministar sigurnosti po zanimanju defektolog....