Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad napast, ali branit se hocemo Allaha nam!
Neka se probaju odvojiti pa ćeš vidjeti da ćemo i napasti. ;)
@Napacen ...čime?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
ma mars debilu jedan,sta im dizes rep,,ako se ti bojis,negovori u ime naroda,,
Ja znam da se Muslimani boje, ali nema potrebe, nemamo namjere dirati 23,7%, samo opušteno.
Pa mora se sad cupati,znas da je prije ove vjezbe izjavljivao kako je to agresija.Sad eto samo se malo prepali.Sad i najgluplji Boshnjak vidi kakva ga bagra predstavlja.Toliko su se oslobodili da i providne lazi nemogu zarumeniti njihove obraze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje rata neće biti ali kad bi ga bilo svi bi izgubili. Ovo bi postala nova Sirija sa milion razlicitih interesa i navijaca. Slijevalo bi se oruzje i iz Turske i Irana i Rusije, bombardirali bi i Rusi i Amerikanci, a jedini luzeri bi bili mi na obje strane jer bi izgubili djecu, očeve, majke. Vjerovatno bi Bošnjaci pobijedili ali ja kao Bošnjak bi se prvi odselio jer to bi postala nova Džamahirija i leglo najkrvoločnijih radikalnih islamista i nova centrala ISIS-a u Europi.
majku mu, kada se "uvodila demokratija" mislili smo da će vremenom stranke i politike "dozrijevati"... da će prevladavati porođajne muke, da će višestranačje biti nadmetanje stranačkih strategija za razvoj društva i demokratije... nakon 25 godina i dalje gledamo štabove... prave krizne štabove odakle se upravlja mnijenjem, ljudima... Jeste li išta napravili, zaposlili, izgradili ili će i dalje glavni adut "patriotizma" i dokazivanja biti usijana retorika kako "drugi ne valjaju"
firaune jedan,radite li na polju nabavke logistike i mtsa ovaj puta ili ce te ostaviti narod goloruk i gladan ko i 92 ge?
E smrdi nije vam ovo 91g. Mislim da bi kvalitetno dobili po lampi.
Kad Bosnjo krene nece vam biti samo jedna Oluja
Ja kao navijac FK Sarajevo mogu kazati jedno. Ova vjezba mi mnogo lici na FK Sarajevo! Mnogo pompe, mnogo frke, mnogo falisanja, pokazivanja impresioniranja a nigdje rezultata. Bojim se da su vece sanse da FK Sarajevo osvoji Ligu Sampiona nego da ono sto smo vidjeli moze nauditi nekome. Bojim se da bi Metalege iz Jajca razvalio onu, nazovi ''silu'' na Drini.
Od dodikovog referenduma do propasti rs-a. Samo tako i hajte nazad u srbiju
@NinoBelovSRB Opet čačkate mečku ko i 91g. Pitanje smrda treba rješit još jednom kvalitetnom OLUJOM za sva vremena.
Oluju je mogla napraviti samo Hrvatska,a nikako bošnje to nikad nisu mogli
Vi niste mečka, vi jedino možete biti gliste.
Ako se zarati , hoce li mi kredit biti odpisan??
Ljudi koji se boje Allaha se nikog drugog ne boje!!!
Ko se boji balvancerosa jos...
samo se Allaha bojimo... a miseva nikad ovaj put ako izazovu nece niko stati nema dejtona i kuraca...
@Audii Jesi li 100% siguran da opet nece biti "dejton"?
Ja nemam pojma ko je rekao da se mi bojimo? Pa prije se vi politicari bojite debili jedni
Ja se samo bojim da ne bude dovoljno mjesta u Njemackoj za sve nas koji ne zelimo ratovati. E to su moje brige!
ko se bolan prepao? to što se ti bojis to je tvoja stvar,zaključaj se u podrum i bacaj šuplju dok će omladina da brani državu