Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vukao ga do beograda?!
Ide se malo i do Srebrenice.. Treba gospođa Ahmetović brzo da stigne na predavanja.. Nije lako završiti Pravni fakultet.... Redovno slušanje nastave je garant uspješnog polaganja ispita
Šta sve građani BiH ne vide kada vozač od ministara Ahmetovića prelazi prugu na kojoj je rampa već spuštena ,službeni auto koristi da ode do djevojke i nazad kaći ,pa malo i na pijacu kad već on ne plača gorivo umjesto da to isto vozilo ostavi na propisano mjesto i svojim privatnim vozilom se provoza i plati gorivo iz svog đepa ali ko bi se opet furao gradom,valjda ce to biti dok ministar ima još svoje rodbine koje treba zaposliti kao što je i svoga vozača zaposlio. Ima se može se ministre .
Nije te ODVUKAO ministre već ODVEZAO! A ovo je baš lijepo, objaviti fotografije službenog vozila ministra sigurnosti sa nezatamnjenim tablicama - izvanredna sigurnosna kultura!
uzimajte \"Valterovci\"... možete još manje od tri godine,a možda ni toliko jer vam prijete vandredni izbori? \"Valterovci\" ne kupuju Audi Q7 za potrebe vlade već avion... lakše je kupit\' i održavati avion nego Audi Q7??? NAJGORE OD SVEGA JE ŠTO OVAJ NAROD NEMA STRANKE KOJA ĆE UĆINITI SVE DA NAROD ŽIVI OD SVOG RADA?! ALI ZATO IMAMO \"LAŽNOG VALTERA\"?!
Šta reći? Kome posluku porati?Kome
eh ovako.. malo nesto istrazite prije nego sto pocnete da laprdate... neko spomenu za Audija i postavi pitanje zasto ga je kupio... Koliko znam ovog Audija je kupilo ministarstvo dok je bio Sadovic, i koliko znam u isto vrijeme je kupio i Nikola Spiric jednog Q7 pored A8... neki opet pisu, \"nije tvoje razbijaj\"... eto slike, jel Audi razbijen ??? ili sam ja corav ili ste vi nerazumni... moja podrska ministru
Kako ga je odvukao? Sajlom za vuču ili kukom i lancima? Oca nepismenog...
toliko pameti u ministru da bude smjesnije sigurnosti.... sada svi znaju kako ti izgleda auto i koji registarski broj. e moj defektologu.......
Nemoguce je ocekivati napredak drzave dok god na kljucnim mjestima sjede polupismeni podobnjaci a reprezentativni primjerak je upravo ovaj lazni defektolog Ahmetovic.
Ne kontam ZASTO uopste ima Q7??? Ovo nije normalno NI SEKUNDE
jel ga \"odvukao\" ili ga je \"odvezao\"??? ne vidim eurokuku na ovom džipu :-)
...\"u spomenutom džipu.\" HAHAHAHA... sad sam zbunjen, da li je JEEP ili AUDI ili neki treći tereneac :))
Otisao da dobije naredbu koga jos treba uhapsiti od branitelja BiH.Teska izdajica poput Fikreta Abdica.
@ sarajlija, tj, srbo-barbaru znamo svi da je SIPA 60% srpskih ratnih zlocinaca , znaci nece biti sigurnosti vec konstantne agresije nad Bosnjacima i Bosnom i Hercegovino! Neki SRBO-BARBAR hoce mjesto Ahmetovica, to smo VEC PRIJE DVIJE GODINE SHVATILI! I naravno da je hiljade srpskih-barbara ratnih zlocinaca na slobodi po genocidnoj tvorevini, to ti je sigurno jedna BANDA od koje se EVROPA mora ZASTITITI KAD-TAD!
novinar napise \'odvukao\', meni nesto naprosto pravo dobro bude :D