Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahha sto se nasmija,pa vi i vasa stranka idete jedan naprijed dva nazad koraka vec godinama! haha Sadice ...mozda bi bilo bolje da nekad drzite jezik za zubima nego da vali neprimjerene izjave!! OTIDITE DOSTOJANSTVENO!!!
OVO JE POSTENACINA KOJA SE VOZA U AUDI Q7, DOK NAROD NEMA NI ZA HLJEBA.
Tvoja je greška što si glup, nenačitan i primitivno nadaren SDA lopov !!!
@republikabh pa šta?
Dakle:) Tvoja greška je što si ikako ulazio u politiku. Izblamirao si se za čitav život.
ovo onaj sto golfa 2 ubraja u nepokretnu imovinu iako se taj golf cak nenalazi kod njega jer ga je prodao
Ne seri Boga ti!
SVE JE STRATESKI CIN UNISTENJA DRZAVE RBIH-e KOJI DOLAZI IZ \"SANU \" ETABLISMENTA BEOGRADSKIH KAPELA SMRTI ! Zar niste svjesni da je strategija SKINUTI BOSNJAKE SA SVIH NAJVAZNIJIH POZICIJA, zar niste svjesni da ce vam za par sjedmica genocidasi srbi sa poturenim hrvatima unistiti DRZAVU I VAS BOSNJAKE !???? Jos JE SRBIMA GENOCIDASIMA OSTALO PODIJELITI DRZAVNU I VOJNU IMOVINU RBIH-e NA ENTITETE, I TU CE BITI KRAJ RBIH-e , USTAVNI SUD RBIH-e i TUZILASTVO RBIH-e JE U RUKAMA GENOCIDASA SRBA VEC DVIJE SEDMICE, LAGUMDZIJA JE DAO SVE DRZAVNE INSTITUCIJE I MINISTARSTVA EKSLUZIVNO GENOCIDASIMA SRBIMA, AKO SAD NISTE SHVATILI PODVALU I IZDAJU LAGUMDZIJE ONDA STE TOTALNI IDIOTI, SLJEPCI I GLUPI ! I oni koji predstavljaju hrvate nisu pravi hrvati, JEDINI KOJI VRIJEDI JE PRAVI HRVAT ZIVKO BUDIMIR ALI I ON LAGUMDZIJI SMETA ZA PLAN UNISTENJA DRZAVE RBIH-e ! RAZMISLITE DOBRO I REAGUJTE DOK NIJE KASNO ! RBIH-e ZOVE, PRAVI BOSNJACI I PRAVI HRVATI i PATRIOTI RBIH-e OPREZ !
Kad vam ja dođem za ministra neću se vozati u privatnom blindiranom autu, neće me pratiti plaćene uvozne gorile, neću dobijati svako jutro Dnevni avaz na sto u kancelariju (sam ću ga kupovati na trafici). Sve će mi ovo država obezbijediti džaba, a ja zha uzvrat neću primati platu već ću je dijeliti siromašnim studentima i hvaliti se kako sam veliki humanista i radim za dobrobit naroda i države. Možda ću uhapsiti u K.e.l.j.m.e.n.d.i.j.a i njemu slične.
Ovo je jedini minstar u vladi BiH koji ce poslije ovog odlaska postati anonimus i nepismenjakovic kakav je i bio prije postavljanja na funkciju. Nece ga se niko sjecati nipocemu osim po KEKS aferi sa romkinjom. Jadan si ti moj Ahmetovicu da ne mozes biti jadni kad je pamet i strucnost u pitanju, ja mislim da ti nemas redovnog obrazovanja vise od srednje skole kako treba a i to jedva si zavrsio jer se vidi po tvojim nastupima na TV itd da si neintelegentan, nepismen i priglup da obavljas tu funkciju niti bilo koju drugu javnu funkciju .
pa mora kukati kad osim biti los ministar ne zna nista drugo ni raditi, niti je radio u zivotu. a gube se privilegije, voznja u audiju q7, tjelohranitelji, trosenje narodnih para, uredjivanje novina i tv-a... gotovo je. trazi posao u struci, sadik.
Romi su uvrijedjeni sto te pakosni svrstavaju medju njih. Izvini se.
O POSTENJU NAM GOVORI OSOBA KOJEG PRIVODI POLICIJA? ZEMLJO, OTVORI SE!
Sad se i na ovom pitanju vidi koliko oni (Ahmetovic, Tihic...) vole narod i drzavu? On i ovi iz SDA vole samo (sa)cuvati svoje g.uz.ce u foteljama koje im pruzaju luksuzan zivot, kojeg nikada ne bi mogli imati da im nije bilo politike. Fuj!
Tesko se odlijepiti od fotelje Ahmetovicu? Ko visoko leti, nisko pada. A ti si sa ovim kukanjem i plakanjem za fotelju pao na samo moralno i politicko dno.