Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ces to ti napraviti? davat izjave po klix. mrs
jel ovo onaj sto nateze one ciganke po autima pa ih onda ucjenuje?
Je li ovaj cigo???
ciganluk zivi ahmetovicu jel da ;D
Šta ovaj pedofil priča..
haloo magarac Mostar je dio federacije a to je za tvoju informaciju entitet u koji si ti doselio iz entiteta rs,a srebrenica eee to vec morate pitati dodoa ako hocete da se igrate nekakve vlasti
Ha ha Ovaj glupan zbog licnih interesa napustio SDA kontajuci oni ce plakati za njim. Ono narod pomislio sda se cisti od ovakvih majmuna pa navalio u clanstvo. Haha Koja parodija od drzave i politickog sistema.
svako treba raditi svoj poso ali svi smo postali pametni i politicari..nasa svakodnevnica se svodi Srbin, Hrvat i Bosnjak niko ne razmislja za buducnost i opstanak omladine..nek ih je sram
Jedinstveni nije nikakvo "žarište".
Skoro sve price i briga o srebrenicanima i Srebrenici ,pricaju lafinasi iz Sarajeva i iz Tuzle porijeklom iz podrinja ,a dokle god isti ne budu zivjeli u Srebrenici i iz nje se politicki borili , Srebrenici i srebrenicanima nema znatnog napredka.Posto ovakvi politicari neznaju za ljudstvo i dostojanstvo nek se ugledaju na nanu Fatu i ostale casne podrinjce koji zive i bore se za opstanak na svojoj pra-pra djedovini a time i za Bi H.
svaka čast podrinjski gen je specifičan
ahmetovicu zar ne ganjas curice malodobne. kod njih lobiras, a?
Moj Ahmetovicu, zasto kao vodeca bosnjacka stranka niste poduzeli nesto da zastitite Bosnjake u BiH, i dalje? Zasto ste pustili da se najmnogobrojniji narod u BiH ponizava na svakom koraku? Da li je u pitanju nesposobnost, ili licni interesi? Zasto je ovoliki nepotizam, korupcija, mito, neuredjenost, kriminal prisutan tamo gdje vladate ako vam je stalo do Bosnjaka? Bosnjaci se okupljaju oko jedne ideje, £ pokusavaju homogenizacijom sprijeciti buduce genocide, daju vama glas, a vi ga koristite samo za vase dobro. Gdje je 100 000 radnih mjesta koja ce popraviti fin.sliku Bosnjaka?Nema ih, zato sto lazete i varate sopstveni narod nakon svega sto je prozivio. VI niste Bosnjaci, vi ste bezobrazni, bahati i pokvareni! Ovo ti, Ahmetovicu, i tebi i svim zelenasima koji selamaju lazno pise pravi Bosnjak i patriota koji bi opet branio svoj narod i zemlju, dok bi se vi po kabinetima krili.
Zar ovog pedofila nije sramota da se pojavi u javnosti? Seljacina
Zašto se Srebrenici ne pridaje pažnja? Zato što, nažalost, ima tebe kao političara...Zato što si u istom tom Podrinju gledao sebe i svoje prohtjeve počev od optužnice za seksualno uznemiravanje maloljetnice...Zbog toga, Srebrenicu je bolje ne spominjati uz tvoje ime jer je to previše svet grad da bi se trebalo dozvoliti da ga ti i slični tebi isprljaju.
nesposobni bošnjački političari
....možete mamoljat koliko hoćete ali mostara dobit nećete.....