Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aleksa Šantić?
Ovo odgađanje zagovara SDA kako bi njihovi kadrovi na Ilidži i Trnovu ostali na vlasti još dvije godine, jer počinje raspodjela arapskih milijardi, treba se ugraditi u tu raspodjelu.
U svim ustavima u BiH piše da mandat izabranih zvaničnika traje 4 godine, a oni bi da odgađanjem izbora budu šest godina.Pa neka svi kolektivno podnesu ostavke na nivou kantona,entiteta, BiH i Distrikta i neka raspišu vanredne izbore 2006.godine i time spoje opštinske (lokalne) sa opštim.Tako bi moglo.Samo draga funkcija.
Ispravka 2016.godine,lapsus.
Vezano za izbore, napisaću dvije stvar: -trošite NAŠE pare bezveze -kakav god ishod izbora da bude, biće "sjaši Kurta, da uzjaši Murta". http://preppersbalkans.blogspot.com/
mjenjajte sta hocete.............nemam za koga da glasam, dok neko se ne pojavi dostojan za moj glas...................
ma izmijenit će ga oni paša ako im zatreba, šta ti je bolan
ma sve u bajbukanu!!!