Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad mi naumpadne kako ce sad Dodik lajat :-)
Dobro nam dosao brate Ahmo. Cast nam je ugostiti te u ovom svetom mjesecu Ramazanu. Drago nam je sto si nam ukrasio ovaj mjesec.
Eeeeeee LEVATI jedni, on je ministar svijetske velesile, sve banana drzave skupa na Balkanu nece nikada biti bolje ni u cemu cak ni od periferije Istanbula, treba da nam bude cast sto nam ovakva istaknuta licnost dolazi redovno..
OKADA SAM SE POSRO U TRAMVAJU NISAM BIO SRETNIJI , DOBRODOSO MINISTRE TURCINE NAS
jeste mozda tvoja sinko
Ja ljudine, ima bar 165cm visine
Djed ti je bio sluga na mom imanju, papak jedan
Uh.što volim krmetine žderat...kad ja i ovaj turčin zasjednemo krkat krmetinu i čvarke uh,aman jarabi...a volim i podudlat srpsku veliku karu,nehobrezanu... a, i djed mi je ždero krmetinu i bio srbenda...
Čitav svijet dotičnog gospodina smatra za pravog državnika, samo ovi \"naši\" iskomplexirani, imbecili mogu ovakve primitivne riječi izgovarati. Treba se sada spustiti na njihov nivo i objašnjavati šta ruralno stanovništvo velegradova kao što su Grude, Laktaši, Pale itd. misle o svemu tome. Polahko ali sigurno ti papci izumiru u neznaju !
Hosgeldin Ahmetbey! A vi c..e.t.ni.ci jedite vnago.
Dosao Ahmo da se najede krmetine,valjda u turskoj jede samo g.ovna pa se uzeleo Bosanske krmetine.:D
Hocel ostat na Bajram kod Ljube?
Joj da se iz groba ustane Herceg Stjepan Kosača pa da vidi ko mu po Blagaju šeta. Poturica gori od Turčina.
h rvati vode porijeklo od i ranaca,s rbi od t uraka,a b osnjaci od multikulturalnih a rmenaca.ipak mi smo svi braca,vidimo da se i l ibijci sad unistavaju,neznajuci ono sto mi sad znamo,postredstvom drugih snaga.Mi to sad vidimo,i niko nas vise nece moci zavaditi,pa bili to c etnici i u staše,jer oni su ti koji su srusili j ugoslaviju iznutra za tamo neke pare iz inostranstva.
Čuveni komentator Zvonko Mihajlovski izvjestava sa utakmice Turska - Jugoslavija u Instambulu : \" Obratite paznju dragi gledaoci , na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove\"
Koga briga
Krenuo Turcin kod svojih sunarodnjaka a dosao u Hrvatsku u zracnu luku.