Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se inspekcija pokrene limun ce da bude rasprodan :) A ovi koji ga uvoze ce da uvezu drugi koji ce da poture inspekciji i sve tako u grug. Mi nemam kontrolu kvaliteta na granici vec tek kad dodje u prodaju ko fol nesto kontrolisu. Primjer tome je i nafta itd.
"Limun se ovim fungicidom tretira nakon berbe. Riječ je o sredstvu koje je odobreno, HEJ ODOBRENO na tržištu mnogih zemalja EU", rekao je Sando.....Imazalil je fungicid, koji prodire kroz cijeli plod, a ne samo kroz koru. Toliko je toksičan da iritira kožu i izaziva suzenje očiju. Vrlo je stabilan čak i na višim temperaturama, a djeluje na reproduktivne organe i dokazano je kancerogen.  Kod dojenčadi i male djece, imazalil izaziva probleme u centralnom nervnom sistemu. Kod odraslih djeluje i na reproduktivne organe...Ovo je jedno sredstvo,a ima ih milion u raznim proizvodima za koje ljudi neznaju,pa se pitas zasto su vecina deklaracija napisana tako malim slovima,vjerujem da ce jednog dana uci iz g....e u glavu...lijep pozdrav
Jedna rijec - MONSANTO.
Ispravka: Jedna rijec,jedno zlo - MONSANTO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
De vala...