Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covicev zet-direktor Agencije za zrakoplovstvo BiH, brat od drugog mu zeta Dario Krezic, savjetnik mu u Kabinetu u Predsjednistvu, od sestre mu kcerka Maja Stojkic-direktorica Agencije za obrazovanje BiH,njen otac Jadranko Stojkic u Upravnom odboru Zeljeznica FBiH, od kcerke mu vjencana kuma Darijana Katic savjetnica u Predsjednistvu;Jelka Milicevic mu platila kauciju kad je bio u zatvoru pa postala ministrica....i evo ti ga sad!
Strašno!!! Jbte pa gdje mi živimo i kud idemo....
Agencija za vodno područje rijeke Save Agencija za vodno područje Jadranskog mora ocekujemo formiranje Agencije za vodno područje rijeke Moscanice kao i Agencije za vodno podrucje rijeke Zunovnice kao i Sindikata zaposlenih u agencijama za vodna podrucja zbog sve ucestalijih napada na njihove uposlene.
E*ebu nas godinama po Zakonu
Kad će biti uhapšen Novalić i Jelka za krivično djelo trgovina utjecajem? U Hrvatskoj se za ovo može dobiti do 10 godina zatvora. http://www.vecernji.hr/hrvatska/za-trgovanje-utjecajem-i-10-godina-zatvora-968276
neka podnese otkaz kao i novalicka.nemoj se vaditi.u toj vladi ti sjedis i nepravi se pametna.
hajmo ostavke
gdje je bio konkurs kolko je bilo prijavljenih daj ne lazite narod
Objavljen u Večernjem listu 8. aprila 2016., rubrika "Crni Humor".
Ovo me podsjeca na dane iz rahmetli T I T I N E vojske: postupi po naredzenju!
A ko u familiji nema zaposlenog u administraciji ili državnim preduzećima, takvi neka se zakonom oslobode plaćanja poreza na dobit, PDV-a i administrativnih taksi jer ovo očigledno nije njihova država, samo su se rodili na ovom prostoru, ne svojom voljom. Povampireni državni aparat neka finansiraju djeca i rodbina uposlenika u istom.
Koji #apsurdistan. Konkurs objavljen samo u Večernjem listu. A web stanica, Avaz ili Oslobođenje? Smanjiti vjerovatnoću da će se na oglas javiti neko koji nije hrvat.
sve PRIVATIZOVATI! al SVEEE¨!!!
Sto se mene tice ja radim izmisljen posao!!!Sjedim za racunarima,pijem par kafa dnevno,toplo mi je a ako mi je vruce palim klimu.Prijavljen,osiguran i jedina je mana sto radim 12h dnevno svaki dan a nedeljom 4h.Ali zato imam i mjesec dana po izboru,placenog odmora + godisnji odmor.Plata mi je priblizna ministarskoj.Ja sam se zaposlio na osnovu svoga znanja u privatnom sektoru. -Samo ne mogu da razumijem narod.Pa do kada planiraju da dozvole ovo ponasanje politicara?Je li narod toliko glup?
Nikada nisam volio ljude sa dva lica, koji jedno pričaju, a rade upravo ono protiv čega pričaju. Ali to utoliko ne bi bilo bitno da se ne radi o onima koji nam kroje sudbinu. Pa gdje je tu moral, obraz, poštenje, poštivanje vlastitih odluka? Nema ničega osim golog licemjerja, bahatosti, kršenja načela za koja se navodno zalažeš... Ja bih se na njenom mjestu od sramote objesio...
glupi narode dokle cete trpiti ovo i samo gledati uz kafu sta se desava .. i ja sam jedan od vas..
je li to ona vlada što narod potkrada?
Nije odobrila nego naredila da je zaposle.
Ma niko za ovo za par dana nece ni pricati niko nikad u BiH nije dao ostavku za vako nesto sto je u pravnim drzavama logicno.