Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će desna ruka Naroda i pravde
Konaković: Vidio sam da Agan ima m*da
SDA ce uskoro krenuti da se raspada po savovima.Bravo Dino, ti jedini imas potencijal da dokrajcis SDA kriminalnu hobotnicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Adžija provjerio na Pornhubu, nije Aganova čuna 100% 😂
Bit ce šlajfanja u NP hahahahahhahaha
Sikter Sabani!! Pregadni ste i preodvratni..
jel to onaj debil sa djecijom cunom od pet ili sest centi..hahaha kakav lik..nevidjeno
hahshshsha
Samo Bosnjaci imaju masu preletaca,sve ce biti,cak i crni dzavo samo da se dograbi kakve politicke stolice,oni i nepomisljaju na drzavu,na narod,samo bajdalije....
Mnogima više smeta što je Agan d.kao nego što ih Bake i Fahro j.bu godinama.
samo bagra istjerana moze doci bagri u zagrljalj, kako vas nije sramota da se time hvalite mjesto da mu ne dozvolite bilo kakvu politicku aktivnost
Dino Konakovic jedini ima znanje i hrabrost da vodi ovaj narod u bolju buducnost.
mislim da ovi kad ustanu ujutro, sjednu i kontaju: "A u koju bih stranku danas mogao?" ovo kod je zalosno, mijenjaju se stranke k'o carape. koja im je ovo stranka po redu?najveca glupost naseg izbornog zakona je i odnosenje mandata sa sobom.koliko je njih dobilo mandat ne zbog glasova za njih licno,vec zbog rednog br. na listi koji mu je stranka omogucila i onda se pokupi i ode u drugu stranku. ma apsurd.sreca sto imamo preko 150 registrovanih stranaka za mijenjanje.
Sad prakticno dobi NP 2 delegata u skupstini USK, a NP nije imala skoro nista glasova na USK. Ne prozivam ovaj slucaj konkretno i aktere, vec generalno sam protiv ove prakse bilo gdje. Kako mozes napraviti preko noci parlamentarnu stranku koja nije ni blizo praga bila?
izgleda nasli pecat ...
NiP ima sad 18 ruku!
Pa sta, zar treba da jedan Avaz bez trunke integriteta upropasti covjeku zivot i sav daljni napredak? Razmislite malo prije nego sto nesto osudite.
Konakovic je kapacitet toliki da se samo ogranicio na tri kantona sto je zalosno, pravi lider je onaj ko gleda na sve druge dijelove drzave podjednako...ne favorizira samo tri kantona jer mu je to maksimalni kapacitet i jer tu ima po nekoliko ljudi. Mislim da ova njihova izjava dovoljno govori koliko je neozbiljna stranka NiP.
Samo carsija kahva kavica bla bla Svi na ulice svaki dan i smijenite nacionalne stranke Prokleti Balkan Mafija i korupcija za boga kojeg niko nikad nije vidio