Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne to nije zlocin, to nije terorizam to Amerika i zapad ne rade... Pa zar nije tako??? To je ta kolateralna steta koju niko ne broji...
koliko dobra - - - duplo zla:((
To je općepoznato da su UN-ovci kupovali žene (ukrainke, moldavke, rumunke..) od pojedinih gazda bordela (Doboj, Bugojno, Vitez, Zenica...) za 2000-4000 KM. To je bila javna tajna da je međunarodna policija posjećivala bordele redovno. Sad te iste gazde prave zgrade, prodaju stanove, imaju trgovine i veleprodaje, benzinske pumpe, itd. Nije im naumpalo da trebaju umrijet i da će sve doći na naplatu u ovom, a Bogami i na onom svijetu!
A tek sada kada su se ukinule vize vidjeti ce te koliko ce se bosanki poceti pojavljivati dobrovoljno u pornicima. Isto slucaj je bio sa Ceskom, Madzarskom i Rumunijom.
Sodoma , Gomora , bice svega jos u javnosti ,zato okreni se bogu i on ce tebi:))))
oni koji siluju svoju djecu nije cudo da nece i tudju,idioti
jes ti vidi sta je demokratija
TVOJA M.AM.A PLACA DA FA.FA
ISTINA 100%
Sad oni krivi što su im ga Sarajke fafale za cigaretu, a i \'nako? Ma dajte...
Iako je to bilo nasilje ipak je bilo multikulturno i mnogo bosanske djece su iz takvih veza
super, ovako i ja j.e.bem sve bosance u mozak svaki dan !
eto vam odgovor na pitanje o porijeklu imovine nekih biznismena i ugostitelja s balkana gdje je sverc bijelim robljem bio zlatna guska. bih je neformalno medju americkim vojnicima smatrana zemlja sa najboljim bordelima u svijetu.
Ma lažu sve ba, pa to je amerika, oni nam donose demokratiju i mnogo nas vole...
kao sto su mudzahedini zlostavljali djecu u bih, taman tako.