Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne da frajer fotelje i bog
Camile kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Djeca mu se smiju ''Hit the road Jack'' :)) http://www.klix.ba/magazin/muzika/poslusajte-kako-malisani-iz-srebrenickog-hora-superar-pjevaju-hit-the-road-jack/161101009
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Lokalni izbori u Srebrenici 2012 godine. ĆAMIL DURAKOVIĆ - NEZAVISNI KANDIDAT 4455 47,10% KOČEVIĆ VESNA - KOALICIJA ZA REPUBLIKU SRPSKU 3663 38,73% RATKOVAC RADOJICA - NEZAVISNI KANDIDAT 1340 14,17 % Iz ovoga vidimo da je Ćamil izgubio i tada.
Zna li iko da li je ikoga ovaj nafrakani Bakirov advokat Nedim Ademovic odbranio ? Frajer stalno na TV a rezultat jedna velika nula .Još malo pa ce biti kletva dabogda te Ademovic branio :)
Ne jebe lep nego Ćamil Duraković
Camil ne zasluzuje da vodi Srebrenicu,cak ni svi Bosnjaci nisu glasali za njega.....
U ovoj ludari od zemlje, nema potrebe vise ni izlaziti na izbore . Nek nam Sud odredi ko ce vladat .
Po mogucnosti serijatski , pa da lijabama bude srce na mjestu .
Ćame se nakupio donacija i para za napačenog Bošnjaka Srebrenice, tako da je on sebe i svoje sigurno zbrinuo, ova žalopoljka i advokat su samo još jedna finta, a karijeru če nastaviti u dubini Sarajevskog kantona,gdje na miru sa svojim ahbabom Naserom može braniti Sarajevo i Bošnjake . Ovo je još jedna pobjeda Sarajevske minder politike sa parolom: " SVI U SARAJEVO, A BUDALE VAN NJEGA ", te frazom " IMAŠ LIČNU IMAŠ SREBRENICU, A ŽIVIŠ GDJE TI JE LIJEPO ".
Ти бољи и плаћенији посао ни у Америци не можеш наћи... Потпуно те схватам што се толико бориш... Сјети ме се с неких пар хиљада ако се успијеш вратити, уз тебе сам све ово вријеме...
ode milion od Arapa srbima hehehehe
@jonesdowe. nemislim sam tu na ćamila..treba sam istinu nebitno i da je śeśelj Gradonačelnik ali iskreno sve da je.kontaś..
@Bosancero1 Ja to i govorim cijelo vrijeme. Ćamil ako je izgubio izbore ili bilo ko drugi izgubio je i gotovo, a ne da se pravi drama. Niko nije rođen sa funkcijom, pa ni Ćamil. Da je CIK utvrdio nepravilnosti poništio bi i ponovio izbore u Srebrenici, ostalo sve je šuplja priča.
Hocemo nešto novo od Bakira. Koji ce nam q kmecavi Camil.
Nikad u BiH nece biti pravednosti, sve dok Svijet pusta da svako radi sta hoce...kad je ko prvenstveno od politicara mozda zavrsio iza resetaka, ma niko raja, nego pravac Njemacka!
Politika kurva bez dna,zalosno sto se poeni stvaraju na zrtvama-mada mislim da se o ovome znalo jos davno
@feks..na kraju će se vidjet jeli glup il mudar😉
Neide mu se. Ponasanje kao dijete. Sta ste pokrali pokrali nema vise.
@jonesdo...jeli cik posle specijalaca itd brojo?provjerio ljudi koji su glasali jesu imali pravo glasanja..Dijaspora? Pusti śuplju ćetničku propagandu.
@@Bosancero1 Ma nema eto cijeli svijet se urotio protiv Ćamila. Samo on istinu govori. Kada mu ustavni sud odbije žalbu šta li će onda pričati.