Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci su gubitnici ovi izbora radi: 1. Dzaferovi je Bakirova lutka i nastavak dinastije Izetbegović. 2. SDP nije u predsjedništvu radi Komšića. 3. HDZ nikad jaći u parlamentima od rata i bez njih opet se ništa neće moći. 4.Izborom Komšića je i zadnjem predstavnik svjetskih sila jasno, da ovaj izborni zakon nema smisla. 5.Dodik je u predsjedništvu i ima binu za svoj cirkus i moć blokade.
A STA CEMO SA PREDSJEDNIKOVOM REZIDENCIJOM HRVATSKOG CLANA PREDSJEDNISTVA HOCE LI KOMSIC DOLE SJEDIT, ili Se zatvara hahahahha
ko je ovome od familije bitan pa je on "analiticar"? tj. s kim je povezan preko genitalija jer je to kod nas jedini nacin uspjeha, ili si jeben ili si familija jebenog a strucnost, ma hajte molim vas, vidimo sta su nasi ljudi u svijetu, zidari, cistaci i setaci pudlica.
Dodik ce apsolutno sve ispleskar u predsjednistvu nece mu niko ni do koljena biti , a o parlamentu i skupstini da ne pričam . Ali tako Bošnjama razjedinjenim i treba . Srbi i Hrvati glasaju za SNSD i HDZ a Bosnjaci za 15 stranaka .
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Sejdo Komšić je grobar postdejtonske BiH,samo to nikako da shvati. Kada shvati biće kasno njemu kao i onima koji su pomogli u ovoj tragikomediji. .
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
k.r.c.v analiticar haha
Jedva cekam izbore u Mostaru ima da Hrvat bude gradonačelnik slijedecih 100 godina. Pa se onda pozivajte na jednakopravnost i konstutivnost .
Mislim da ovo nemože izaći na dobro, nije dobar ugled ostavljen ovdje na zapadu o BiH, čitam danas na Holandskik i Belgijskim vjestima da ovaj pokitički potez uz mito i korupciju vodi BiH u samo još veći belaj Lijep pozdrav od Krajišnika iz Eindhovena
Koliko si glup Adnane pa ti ne vidis ni 5 metara naprijed..zasto bi HDZ bio kriv zar ne trebaju da Hrvati sami sebi biraju ili su muslimani preglupi da nasjedaju na osobe koje neznaju ni ko su ni odakle su..Bumo vide sta ce biti sigurno Hrvati nece ici ni milimetra od onoga sto im pripada..Komsic je samo prelazni oblik islamske deklaracije po kojem bi svi bili Bosanci ali on je preglup da shvati..
Koja neopisiva glupost. Cuj Islamska deklaracija i Bosanci?
Pokušavaju Bošnjaci oprati savjest pa krive drugoga. Već prvi dan nakon izbora po reakcijama MZ se vidi nezadovoljstvo rezultatima. Hrvatima je preostalo da se još više homogeniziraju. Na slijedećim izborima HDZ dobija 250.000 glasova. Neće ni tada biti dovoljno jer će Komšić dobiti 500.000. Za bošnjačkog člana predsjedništva više neće skoro nitko ni glasati.Država je duboko podijeljena zahvaljujući težnji Bošnjaka da uspostave potpunu dominaciju. Apsurdistan
Jbt, ovo je shit, počev od izbora, političara pa do ustavnog uređenja. Hajde djeco, razgulite u druge normalnije države. Ovo kraja nema..?
lilimarlen jedi g...a .
Nekad sam bio za ukidanje županija, ali kad vidim šta rade bh muslimani, treba na njima uvesti granice čak
@Bh1hrvat1idite u hrvatsku svakko za nju radite. Srbi u srbiju, o nama ste odlucivali i nametali nam svoje citavih 100 godina
Svi hrvati su sad jedna opozicija u federaciji.... Čuj izraza federacija, tu nema ni f od federacije. Pet županija su kompletna opozicija