Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde to sto su utrcali u teren nego mi nije jasno sto su ovim fanaticosima stolice bile krive
Pa počeli su ih bacati i čupati kada su ovi tzv. specijalci počeli udarati ovog momka bezveze, uredu koji udarac vaspitni ali izivljavati se na njemu što je ušao na teren da slavi i da zagrli kojeg reprezentativcasmiješno. Ja sam za to da se budale bas gruhaju od milicije ko onaj levat iz Hordi kad ga našutaše ali ovo je zaista bespotrebno bilo i onda su nasi navijači počeli gadjat muriju stolicama... Ne opravdavam to, ali ni njihov postupak nije bio nista bolji, lako je omladinu od 17 god koja jos nbije ni umočila marisati.
vala bas..samo treba da se savez kazni za to...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo se naziva huliganstvo a Klix ga promovise ?
Klix daje primjer bosanskohercegovackoj omladini, sramota, stidite se, znamo mi svi dobro ko rukovodi ovim portalom, ko stoji iza svega ovoga, sram da vas bude
Pa klix promovise i ostale ekstremitete, naprimjer religiju, nacionalizam, politiku.. Nije to nista cudno za ovaj ZGLJ portal nesvrstane klase.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predlazem da damo nekoj ulici Admirovo ime !!! Ono kao partizanskim kuririma (Bosko Buha -fazoni :) ) Mogla bi Titova zaplatiti u Sarajevu!
Koje majmunsko iživljavanje na maloljetniku sramota, sramota !!
Odavno nije neka vijest proizvela toliki broj GLUPIH komentara kao ova. Kao da su SADISTI izmiljeli iz mišjih rupa i jadikuju što dječak nije još brutalnije istučen. Niko ne govori da je utrčavanje na teren herojsko djelo i nešto što treba SLIJEDITI ali nije ni ZLOČIN da tri Litvanska MEDVJEDA ovako bezočno prekoračuju ovlašćenja i upotrebljavaju PRETJERANU SILU. Policija sprovodi nužnu silu tek da otkloni rizik a ne da zadovoljava bolesne potrebe VAS pojedinaca koji jadikujete što ga nisi utabali u zemlju ili mu slomili kičmu. Oni zaslužuju osudu, prezir i kaznu. Dječačić je maloljetan, vjerovatno nešto nestašniji po prirodi, pogriješio je, ponijele ga emocije.... ali nije utrčao sa BOMBOM i kalašnjikovim da se bacaju na njega kao da će se boriti sa krdom lavova. Koliko je potez tamošnje policije bio glup i neprofesionalan pokazuje lavina revolta koju su izazvali na tribinama. Naelektrisali su MASU koja je mogla biti vrlo nepredvidiva i mogli su izazvati još veće posledice.
Litvanci. Enough said.
Sta radis u Malmeu Admire duso moja. Fino se u Teslic vrati. Ustupi mjesto u Malmeu nekome ko bi zapalio najradije zastavu te krasne drzave o kojoj ti pricas.
Sta ti radis na ovom forumu. Vrati se tamo odakle si dosla, u picku materinu, vrati se nekome ko bi najradije volio da te nije ni rodio.
Cudan clanak, vrlo cudan...
Boze sacuvaj i zakloni....ma tuci glupe bosnjake...ne smije ti niko nista...zalosno....
ovako se moze ciniti kao simpatican momak koji voli svoju Bosnu, ali realno ajde zamislite da su desetine njemu slicnih krenule izlijetati na stadion i bacati stolice, na sto bi to licilo?!
sta ti mislis , molim te, sto su ga tukli? dijete je samo kad ga tuku, a nije bio dijete kad je izvaljivao tuđu imovinu? djeca moraju da znaju sta se smije a sta ne smije dirati:)
Brate,ja ti skidam kapu.... Čovjek kada ga safatataju Emocije i Adrenalin,poleti.... Imaš mu-da , to ako su tvoji roditelji za vrijeme rata pobjegli,tebe ne treba kriviti.....
Ovako nesto bi u zapadnoj zemlji (koja Litvanija NIJE) nekog ministra ili komandanta policije glave kostalo. Da trojica PITBULA na ovakav brutalan nacin tuku dijete koje pokusa samo da utrci u teren, ne stoji ni u jednom civiliziranom zakonu. Ti ruski isprdci se dok su zivi nikad nece rijesit ruske logike.
@FNM, prijatelju, zivim na zapadu, idem na stadione i zato sam "slucajno upucen". Policija je na stadionima najvise koristi kamere, a pendreci im sluze za krajnju nuzdu. Nedavno je bio skandal kad je policajac napao jedan navijacki par na zeljeznickoj stanici, sutra je svanuo u novinama jer su ga ocevici prijavili. Da policija ovako brutalno izmlati nekoga zbog samo pokusaja utrcavanja u teren, vjeruj da na bi dobro zavrsilo po njih. Naravno, utcavanje na teren bi doticnog kostalo jedno par hiljada eura i par godina zabrane ulaska na stadione. Upotreba sile da, ali ne izivljavanje!!
A klixu ,,svaka cast,, kako potice maloljetnicku delikvenciju ,,pametnim,, natpisima iznad svojih tekstova... ko ga je tjerao da cupa stolice i unistava tuđu imovinu, hajvan!!
sve po zasluzi.da se kod nas huliganstvo tako kaznjava, bilo bi vise poštenog svijeta:)
Vidi mu kretenske face!
eh, da mi je tvoju vidjeti. Garant, maneken!
Niko ne može biti ružan k'o poturice, što se vidi na primjeru ovoga degenerika sa slike, a i cijele reprezentacije federacije bih.... Za to su najviše zaslužni anadolijski kozojebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e moj admire, vjeruj starijem gospodinu, koji zna iz iskustva, ne postoji zemlja ni nacija, koja je vrijedna tvojih bubrega....