Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Studenti dođu u glavni grad države, plaćaju školovanje, studentska klinika im redovno naplaćuje potvrde, a ako se razbole, po recepte moraju ići us svoj kanton. Sramota! Ove najavljene reforme zdravstva su neophodne i sigurna sam da će sada sve biti bolje, jer gore svakako nije moglo. Podrška studentima!!!
Svaka čast SPUS-u! Ovako se bori za studentski standard!
hahah gledaj preStavnika studenata. ahahah grohotom se smijem.
To što borci armije nemaju zdravstvenu zaštitu u Sarajevu kriva je ustaška vlast, ali zašto njihova djeca nemaju zdravstvenu zaštitu ?
haha smradovi jedni.. nas studente ne jebe niko ni 2% samo jos da nas pocnete guzit..
DOBRA OVA ZEMSKA
Neki možda misle da je ovakav Konakovićev angažman pozitivan, ali meni samo govori da je čovjek tu gdje god se treba uslikati. Ako vodiš vladu, valjda se podrazumijeva da si oko sebe odabrao ljude koji nešto rade, a ne da ideš na smetljište, pa u školu, pa sa studentima, pa u bolnicu na druženje s ljekarima, itd... Dobar menadžer se bavi upravljanjem ljudima oko sebe, a ne svim i svačim i onda rezultat nula!
SDA me ne zanima, kao i nijedna druga stranka, ali po tvojim komentarima vidim da si zadužen da pljuješ po SDA. Konaković je najbolji premijer od svih dosad, što rezultati i potvrđuju.
@lanicalana - Kad bih bio zadužen, vjerovatno bih podržavao neku političku opciju kao što ti podržavaš SDA u svojim komentarima. Nažalost, većina naroda kod nas, a tu se ubrajaš i ti, još nije zrela za nešto što bih ja podržao. Konakovićevi rezultati su samo mnogobrojne prilike za promociju njegove ličnosti.
Ma SPUS radi bolje i ažurnije od mnogih institucija! Ne puštaju da stvari tek tako prolaze, nego se bore hrabro i odvažno! Konaković se do sada pokazao kao jako odgovoran premijer, i vjerujem da će i ovaj put pronaći najbolju moguću soluciju.
Kakvi ste vi predstavnici studenata. A tako se lahko prihvati ukidanje Studentske poliklinike.Studentsku polikliniku treba razvijati, da bude jos bolja, a nikako ukidati.
Ovo je reforma nabolje. Ukida se nesvrsishodna klinika koju studenti nisu ni koristili, a po prvi put se uopće počinje spominjati zdravstvena zaštita studenata. Spus je prava organizacija, jer upućuju prave zahtjeve na prave adrese! Prvo ono za domove, sad ovaj sastanak. Nadam se da će tako i nastaviti!
Odlično! Studenti će zasigurno dobiti bolju zaštitu! Ovo do sada je bilo opće rasulo!
@shahzudin SABNAHUDINE POPIJEL SE
Konaković najveći lažov i ublehaš...