Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suknuse ga dodiku.. nebi me cudilo da im je hdz sukno bubicu.. da ispadnu principijelni.. snsd nije u rs tako da mozemo s sdsom i sda
Lik osvojio 260 glasova. Nevjerovatno!
Jebiga velika porodica što se čudiš.
Jah...i s 260 dobijenih glasova odlučuje o formiranju vlasti na entitetskom, a vrlo vjerovatno i državnom nivou.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vazduh trepti kao da nebo gori...............
Valjda je sve napokon došlo na svoje mjesto!
cuja autenticnost,pa niko nije gluh da ne moze shvatiti da je snimak autentican
Ne radi se o tome da je Šukala i Đorđića neko kupio, nego se govori da su kupili drugu dvojicu jer ne vjeruju Šukalu i Đorđiću.
Dodikova diktatura jenjava
svi ste vi kupiti...ama bas svi
Treba malo i o obrazu razmišljat. Nismo svi DRON k'o Duduk , da u ogledalu vidimo ljigavu facu i mirno se nastavimo brijat ...
Mene samo zanima kakva li su to bica, ciji je stranacki predsjednik ovakav glupan. Jedini motiv moze biti novac. Sve ostalo je apsolutno nemoguce. Portir ispred zgrade u kojoj ovaj mamlaz daje izjavu za medije, sigurno je kompetentniji i inteligentniji od njega.
Ne znam uopste koga podrzava i pravo da ti kazem, jebe mi se zivo za to. Tip je toliko glup da je prosto nevjerovatno da je predsjednik bilo cega.
Malo vam ponudili pa nećete sa Dodikovcima? http://www.clixsense.com/?6838625 Zaradite 200-300$ radeći mikrozadatke, ne oduzima puno vremena, a efikasno je. Jednostavno i besplatno.
A jarane opet ti smaras.. jesi ikad cuo za pyramid scheme? Eto to ti je to
Jarane, zaobiđi ako ti se ne sviđa :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)