Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abudeee!!!
Dr.Tarik Kapidžić ortoped iz Zenice je jedan od onih koji od pacijenata uzima novac. Tu su još i Besim Prnjavorac iz Tešnja. Lično članovi porodice im morali davati novac za za majku Prnjavorcu i za oca Kapidžiću. Majka umrla nakon par dana a otac operiran 3x. Prva operacija kod oca urađena greškom u Zenici a tek treća u Tuzli na ortopediji i to nakon psihijatrijskog pregleda nakon koga su dali uraditi CT otkrila kolekciju gnoja u kuku. Šta će te sa ovima Tešanj-Zenica-Tuzla
E evo ti Abude ime korumpiranog ljekara: Zlatko Dervišević, hirurg, Zavod za hitnu medicinsku pomić Kantona Sarajevo. Osim što ilegalno suneti djecu u privatnoj pedijatrijskoj ordinaciji na Ilidži, radno mjesto koristi za previjanje i kontrolu pacijenata iz privatne ordinacije, uzima pare za pregled i uputnice. Kada je prijavljen direktorici Seni Softić, njen odgovor je bio da radnici Hitne uče od njega kako se to radi pa da i oni sami primjene. Nagrađen je za svoj lopovluk odgovornim mjestom u hirurškoj službi Hitne. E baš da vidim šta će te poduzeti!
Sve one liječnike koji su korumpirani i koji zloupotrebljavaju svoj položaj, treba poslati u zatvor na robiju !!! A što se tiče plata, neki doktori (čast izuzetcima), nisu bolje ni zaslužili !!!