Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba strijeljati sve one koji su pomagali ovom islamskom teroristi. BiH4EVER!
@Oprah Sreco idi gledaj TV, serija ti pocela.A za ovoga se ne sekiraj jer je on u vanbracnoj zajednici al po vasem laickom zakonu.Covjek se vjencao serijatski, nije osjetio potrebu za opcinskim i zdravo.A svima nam je naravno jasno sta je relevantnije.A ti si sreco u vanbracnoj zajednici ako si vjencana samo opcinski.Zato treba da znas i da te puno ne grize savjest sto spolno opcis okolo sa komsilukom jer ako je ovo slucaj vi svakako niste udati! Zivjeli!
Pipo 08.08.2009. u 13:25 zivio Abu Hamza i svi Talibani ,to su nasa braca,smrt genocidnoj rs ,terorizam nepostoji postoji samo ISLAMBOSNA @lazni Pipo genocidni cetnicko srbski tvore,ti,tvoja bratija i vehabije jedni drugima bili kraj!i mirna Bosna i Hercegovina! BiH4EVER!
A ovog bradonju na slici nek ga isporuce tamo odaklen je doso!Samo pravi belaj nasoj drzavi i narodu! Vehabije mrs iz Bosne i Hercegovine,do juce vas nije bilo a da Bog da vise i ne postojali! BiH4EVER!
@B onda provo istjerat najveceg teroristu u Bosni i Hercegovini, debelog krmka s laktasa!On terorise Bosnjacki narod po cijeloj genocidnoj tvorevini a i drzavu Bosnu i Hercegovinu! BiH4EVER!
Kad ce genocidas tadic koji licno cuva oduvijek ratnog zlocinca mladica predat haaskom sudu tog krvavog tvora? BiH4EVER!
Pitajte Abu Hamzu kad ce BiH dobiti bezvizni rezim! FBiH je puna terorista i predstavlja pravu prijetnju za EU! Sve dok se ova zemlja ne ocisti od terorista, nema nam napretka... Svi oni koji podrzavaju teroriste treba ih protjerati iz BiH...
Hey mali buda, sta bi falilo da mi protrljas MU.a...
ĐUBRAD B.A.L.I.N.S.K.A TREBA VAS SVE PONOVO U ŽICU
pipo se naje8o puno srpskih krava po sarajevu.
@ Pipo TI SI SLEDECI SPREMI SE I NEMOJ DA BPOSLE KAO DA SI SE SALIO VECERAS DOLAZIMO PO TEBE .
ovaj je ko ronaldo nahvaljen, medijski pokriven i sve se vrti oko njega, dok drugi mozda i mnogo opasniji slobodno hodaju i uzviaju zaststu vlasti
zenica je leglo vehabija... za par godina ce biti bosanska GAZA
Stani malo, zasto ovog lika prozivaju teroristom kad mu je sudjeno zbog kriminala???
Pipo ti si budala, koju treba liječijti. Ili si ti onj provokator koji pravi smutnju, a za nečiji račun.