Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Jeremy. Ja zaista ne znam gde ti izvlacis te informacije. Oto Von Bismark je na berlinskoj konferenciji rekao da Balkan ne vredi Nemackog truda. A uzimati u obzir misljenje osobe koja je po mnogim vinovnicima toga vremena imala seksualne odnose sa starijom sestrom Malvina Von Arhim\" je bolesno! Bosna je za Austrougarsku bila krava muzara. I dokle vise to \"svrsavanje od srece\" prema strancima i \"poturanje guze strancima\" svi smo pred bogom rodjeni jednaki. Sram i stid da je svakog ko u strancu vidi utehu a svom prvom komsiji zabada noz u ledja.Makar ta osoba bila Bosnjanin Srbin ili Hrvat ajd i Crno Gporac. Makedonce i slovence necu da spominjem jer su za par santima na vecem stupnju svesti.
sto rekao otto von bismarck: \"srbi su GNOJ covjecanstva\" !! fuj ZLOCINCI!!
Koji ste vi idioti nemate pojma, koliko imate ispran mozak niste ni svjesni. Samo vi raspravljajte o tome, a nemojte gledati da su isti oni protiv kojih se borio Gavrilo princip, ponovo kolonisti Bosne i cijelog Balkana.
zašto u tekstu ne stoji: terorista Gavrilo Princip?
Sramota, sarajevo nema ulicu Franca Ferdinanda, a postoji čak i bend po njegovom imenu! Sarajvo? Gdje si? Pa sve šta ima u Sa da valja napravila je AU!!!!!!! ISTINA! Yugoslavija nam je isprala mozak o Austriji kao nekakvoj zloj sili, učinili su puno za BiH! Ah, da.. postoji Gavrilov most, srbin jedan usrani!!!! Yugoslavija ga hvalila, zašto mora i neovisna BOSNA?
POCIVAJ U MIRU MUHAMEDE MEHMEDBASICU..
POCIVAJTE U MIRU, GAVRILO PRINCIP, TRIFKO GRABEZ, NEDELJKO CABRINOVIC I SVI HEROJI UDRUZENJA MLADA BOSNA USKORO CE SE ISTORIJA PONOVITI,
koji ste vi bolesnici i kakva obmana i pogresno tumacenje istorije.... ali nije prvi put...
ZABORAVILI STE JOS JEDNOG CLANA \"MLADE BOSNE\" KOJI JE TAKODJE UCESTVOVAO U ATENTATU I KOJI JE BACIO BOMBU NA FERDINANDA KOJA NIJE EKSPLODIRALA...DA LI STE NAMJERNO ILI NENAMJERNO ZABORAVILI NE ZNAM, ALI JA CU GA IMENOVATI: MUHAMED MEHMEDBASIC.. Prije ovog zadnjega rata (Seljacke bune 1992-1995) u naselju Pejton na Ilidzi je bila ulica koja se zvala po ovom velikom covjeku, bosancu i mMuslimanu...Vjerujem da su je Alijini fasisti izbrisali kao i mnoge sarajevske ulice koje su dbile imena po velikim ljudima..
\"..Princip i Trifko Grabež patili su od tuberkuloze i bili su svjesni kako neće još dugo živjeti te su zato bili voljni dati svoj život za svoj politički cilj - nezavisnost Bosne i Hercegovine od Austro-Ugarske.\" Ovo je pravi biser \"svoj život za svoj politički cilj - nezavisnost Bosne i Hercegovine od Austro-Ugarske.\", hahahaha.. za nezavisnost BiH, oni dali zivot... ili ovo: \"Ugarska monarhija je odmah po dospijeću vijesti o atentatu optužila Srbiju i njenu vladu \" pa zar nisu oni ubili Franju za racun BiH nezavisnosti..
e vala jesi sranje gavrilo napravio... zamsili da nije bilo austrije ovde, ostali bi primitivna zemlja na onom nivou koje je turska ostavila - jad, bijeda i teški primitivizam. sreća da je bila austrija pa se uspjela bar malo oprati turska prljavština i napravljen je korak ka civilizaciji, nakon 400 godina stagnacije pod turcima elem gavrilo, veće sranje nego korist od atentata
oj gavrilo je... li ti nanu,pushi k...c mladom Muslimanu -hahahahha
Bosnjaci, poturice ili sta ste vec, citajte malo, obrazujte se, saznajte neke bitne stvari koje, vidim iz vasih komentara, ne znate.
Islam je teroristicka i pedofilska sekta.
tacno, zato sto je 70 god. slavljen kao heroj, za citavo vrijeme postojanja Jugoslavije. uostalom, kao i svi srpski ustanci, koje su Bosnjaci morali napamet znati.