Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dobijaju li auta i paraplegicari koji nisu RVI??? Jer ocigledno postoji diskriminacija i medju osobama sa invaliditetom!
pa nije ni cudo da penzioneri nece dobiti junske PeMzije.. valja prvo kupit glasove oktobar samo sto nije
Kad bude neki sledeci rat, unajmiti kakvo africko pleme, crvene kmere ili neko ko bude slobodan, a nabrijan da ratuje i platiti ga jednokratno. Ovako ovi silni borci iscrpise i ovo malo jada sto ima u budzetima.
......zanimljivo.....pred svake izbore dijele se automobili za 100% RVI...... ....vjerovatno slučajnost.........
Bolje bi bilo da su im podijelili po 25K ako već stvarno nekome žele pomoći. Ovako auto kuća plasirala 500 auta od kojih će 400 biti prodano za manje love, ministar se slika, a talovi se dijele.
Svaka cast na ideju , bit ce im' od velike pomoci to je sigurno. Jos jednom sve pohvale za ovaj projekat.