Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo bura u čaši vode. Parlamentarci se već tresu od straha pred gnjevnim radnicima predvođenim šarmantnim, muževnim glasom njihovog sindikalnog vođe, gospodina Bajramovića, dokazanog borca za radnička prava. Sve dok ne dođemo organizirano sa nešto hardvera u ogromnom broju i ne istjeramo gramzive neznalice i neradnike koje nas vuku na dno, nema ništa. ne čuju oni apele, vapaje, molbe. Njima treba pokazati zube !!!
Gospodine Bajramoviću, pa Vi imate istu platu i beneficije ko naši političari, (službeno auto, reprezentaciju,dnevnice, itd. itd) i hoćete da nas ubjedite da se borite za naša prava?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nacrno ili nabijelo svejednoje
docicujanasvombijelomtraktorumozeli?
sda je seljacka stranka
Hajte se vise pustite ko je kakav i ko je Bajramovic. Ako ste nezadovoljni dodjite radi sebe, ako ste zadovoljni zivotom i dalje tamburajte po tastaturi. Zato nam je ovako kako jeste jer niko se ne pokrece, a kad neko nesto pokrene hajde da ga analiziramo. Ma mi smo svi zajedno ipak daleko od iza ovog vjeka.
kako si uspio skupiti toliku masa,e svaka ti cast nesposobni covjece,nije sala 8000 ljudi......pa toliko ih bude namanjem seoskom tefericu mangupe jedan nije te stid dati izjavu......
treba da se organizuje dolazak iz svih krajeva bih...
daj Boze da dodje 1000 ljudi a ne 8000...ovaj narod kao i obicno smo sjedi, kritikuje i ceka cudo...nazalost ne zivim u sarajevu tako da ne mogu doci..
Hocel bit\' teferica i raznja, inace ne divim razloga što bi ovaj narod dosao tu!?
odrzavaju proteste u subotu kad nema nikog ... kome ce odrzat, ljudima koji zive na marijnom dvoru i radnicima na tramvajskoj pruzi
Vala ću i ja doći, a nisam nikad dolazio. Da ponesemo grill, ja ću ćevape donjet. A imal ko drinks da ponese.
Svaka cast za proteste. Puno pozdrava robovlasnicima, blizu vam je kraj! Bolje grob nego rob!!! Vidimo se na ulici!
Lagumdžija ostavka odma,
Ovo mu je Lagumđija naredio proteste u subotu,ne uznemiravajte bagru radnim danom.E moj Bajramoviću papćino
KOJA JE OSOBA VODILA SINDIKAT POSLE RATA U BIH I BAVILA SE OBMANJIVANJEM I MANIPULACIJOM RADNIČKE KLASE, A ZARAD PLJAČKAŠKE PRIVARIZACIJE I U KORIST VLADAJUĆE MAFIJAŠKE SDA STRANKE U PROTEKLIH 20 GODINA PRONAĐITE SINDIKALISTU A) SULEJMAN HRLE B) EDHEM BIBER C) ISMET BAJRAMOVIĆ
Zabranu rada na crno. Joj opišaću se. I onda se žale da ih niko ne shvata ozbiljno. Nego dosta priče, pišće u usta, i na ulice.