Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50 000 maraka opštinskog novca za GPS opremu kojom bi se utvrdila lokacija minskih polja ?? A kako misle uklonit, opet donacija od opštine ?? MISLIM DA JE OVO PRANJE NOVCA IZ BH TELECOMA i da vrijeme da Efendića a bogami i ostale SDA djeda mrazove pozovu u LUKAVICU na čestitanje ! Napominjem da načelnik Efendić nikada nije dao ni feninga na ČIŠĆENJE OPĆINE, pse ne ganja a pacove su tek nakon tri godine potrovali radi korupcije i nedostatka tendera.
on je udomacio cuko na asfaltu jer je Damie Hadzic rasprodao sve zelene povrsine
Ekskluzivno: Ima Efendić i projekt sa jednim oficirom vojske BiH za konverziju obdanišnog igrališta U OBJEKT . Osobno sam ga čuo, i na kraju UZ SELAM, kažu POŠALJI OBAVEZNO HEDIJU I MUŠTULUK KLIXU ! & NAdamo se da će SIPA poslati svoje istražitelje osim u vojsku BiH, Efendićev ured , pozvati Izetbegovića i Zvizdića na kafu u Lukavicu , nego ufurat i u prostorije KLIXA !! Naravno KLIX neće braniti niti odbraniti ko prošli put, A NEMAMO NI NAMJERU, jer za korupciju svi trebaju odgovarat !!!