Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milion gore, dole... k\'o da neko broji.
dabogda vam pao meteor od sto kila na sto u po zasjedanja.
Mi ustvari ne znamo koliko su oni potrosili u 2011. g. Cuj \"razlicite racunovodstvene tehnologije\", koje fulaju u 100 miliona :). Ako revizija cestito odradi svoj posao, mozda ponesto i saznamo. U 2011. su potrosili, po posljednjoj cifri, 905 (milion manje vise) milona, a bila je odluka o privremenom finansiranju: samo plate i osnovni troskovi, bez planova, programa i investicija. Samo za plate i osnovne troskove skoro milijardu. A nisu mogli angazovat 300 vojnika za ciscenje snijega, od vise od 8000 ih imamo. Mi smo jedini narod koji ne mari za svoju lovu: dajemo je kroz poreze i ne pitamo kako se trosi :).
prodajem čipove za texas hold em poker,sve info na mail adresu:[email protected]
Za čišćenje WC-a ima vas Bošnja o kojima je smišljeno bezbroj viceva, neće Špirić, ne brini, on će biti dopredsjednik Savjeta ministara.
SDA je SIGURNO podrzala vampira srpskog Spirica, J.E.B.O vas onaj ko vas izmisli a i ko vas podrzava, mizerije i potureni muslimani, koji UNISTAVAJU drzavu Bosnu i Hercegovinu vec 20 godina. SDA je SRPSKA DEMONSKA ASOCIJACJA !
Pa zar za Podpredsjednika Vijeca Ministara Bosne i Hercegovine NIJE trebao BITI izabran Zlatko Lagumdzija? Nikoli Spiricu KO JE DAO MJESTO ZAMJENIKA, PA ON JE DO PRIJE NEKI DAN SJEDIO NA FOTELJI PREDSJEDNIKA A DANAS JE NJEGOV ZAMJENIK????????? Nikoli Spiricu nebi vise trebalo dati da cisti WC bilo kakve Bosnaskohercegovacke institucije JER JE PET GODINA INTENZIVNO RADIO NA RUSENJU, PLJACKI I BLOKADI FUNKCIJE SVIH POLITICKOH INSTITUCIJA BIH-e.!!!!!! JADNO!
Čestitke našem zemljaku na ponovnom imenovanju a posebno za usvojeni buđet gdje su predviđena financijska srestva za vojne penzije da se krene u mjesecu Travnju isplata po rješenjima .
Nikola Spiric = Politicka prostitutka
Meni ovaj predsjedavajući nikako ne sliči na Slavu Kukića, pitam se u čemu je stvar?! Molim odgovor što prije. Zlatko Popušlić, Stranka za kumove, rodbinu i prijatelje
Fast and Furious Zone # Novi Cs 1.6 server. Ip servera:188.138.84.62:27108 Cijena admina je 5 KM. SVAKE NEDELJE PRVI NA RANKU DOBIVA FREE ADMINA ! Udjite i zabavite se. Pozz.
Ovog Špiraić samo Kasumović može smaknut...biće def zanimljivo gledat njih dvojicu u istom resoru...
Gospodo 2012 je !!!!!
molim da se meni na racun prebaci barem 100 hiljada od ovih par miliona viska sto se ne zna gdje ce ih....ja znam za sta bi mi trebalo
Samo nas ziiicccaajte, dan i noc. Kradite jasta ce te. Nas narod su jedne velike ljene ckepii sto nesmiju na ulice. Sto mi nepravimo revoluciju kao arapi? Zato sto nemamo damu.
za realista: realno je da tebe neko u mozak j e b e
J.e.bu Srbi, j.e.b.u i Hrvati, a Bosnjak se k\'o suncokret klati, -blago onom ko Bosnjake j.e.b.e imao se rasta i roditi-